Ποιοί είναι οι διαιτητές

pyrsos 1974Την Κυριακή στις 16:00, ο Καμπανιακός υποδέχεται τον Πυρσό Γρεβενών για τη Γ’ Εθνική, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες μετά από 38 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με το kampaniasports.gr: ήταν Ιούλιος του 1975 (02/07/1975) όταν Καμπανιακός και Πυρσός Γρεβενών αγωνίστηκαν στο ουδέτερο γήπεδο της Έδεσσας σε ένα παιχνίδι τελικό για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

KAMPANIAKOS -PYRSOS 1974Το παιχνίδι έγινε παρουσία πολλών φιλάθλων, με τον Καμπανιακό να παίρνει τη νίκη και την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Β’ Εθνική, επικρατώντας 4-3 στα πέναλτι του Πυρσού. Ήρωας του παιχνιδιού ο Αργύρης Δημότσης τερματοφύλακας του Καμπανιακού.

Οι αναμετρήσεις του 2ου ομίλου (4η αγωνιστική)

Η πρωτοπόρος  Λάρισα ξεκουράζετε αυτή την  αγωνιστική, ενώ ο δεύτερος στην βαθμολογία Πυρσός Γρεβενών δοκιμάζετε στην Χαλάστρα με αντίπαλο τον Καμπανιακό.

Δύσκολο παιχνίδι και για τους δυο αντιπάλους καθώς ο Καμπανιακός προέρχεται από νίκη πρόκριση με αντίπαλο την Καστοριά για το κύπελλο και η ψυχολογία των παικτών και του κόσμου είναι ανεβασμένη και θέλουν να εκμεταλλευτούν όσο δυνατόν καλύτερα την έδρα τους,Από την άλλη έχουν να αντιμετωπίσουν  την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος(δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ)και μια καλά οργανωμένη ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.

Στο Κορδελιό ο Οδυσσέας αναμένεται εύκολα η δύσκολα να επικρατήσει επί του Κάστωρα Καστοριάς ο οποίος προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Δόξα Πενταλόφου.

Με αποκλειστικό σκοπό μόνο την νίκη η Δόξα Πενταλόφου υποδέχεται την Πρέβεζα. Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να προσθέσει τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της…

Οι διαιτητές των αγώνων της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Αναλυτικά οι αγώνες που γίνονται την Κυριακή (20/10) στις 16:00:

Καμπανιακός – Πυρσός Γρεβενών
Τρακαλιάνης, Καμπούρης, Κρυώνας (Σερρών)

Όλυμπος Κέρκυρας – Εθνικός Φιλιππιάδας
Τάσης, Μωυσιάδης, Ράπτη (Ηπείρου)

Καστοριά – Θεσπρωτός
Πάνος, Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών)

Δόξα Κρανούλας – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Καρατέρπος, Τζιουβάρας, Ιωαννίδης (Κοζάνης)

Οδυσσέας Κορδελιού – Κάστορας
Υφαντίδης, Νικηφορίδης (Κιλκίς),Γούτας Στυλιανός (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Κεραυνός Θεσπρωτικού – Κοζάνη
Τσιρώνης, Κακατσίδης, Αντωνόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Δόξα Πενταλόφου – Πρέβεζα
Τζουμαλάκης, Γκαϊτατζής, Αναστασιάδης (Σερρών)

kampaniasports

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.