Την επανεμφάνιση τους έκαναν οι έγκλειστοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς σε άρθρα τους μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Χρήστος Παππάς και ο Γιάννης Λαγός εξαπολύουν σκληρή επίθεση κατά του πολιτικού συστήματος, παραμένουν αμετανόητοι, δεν αποδέχονται τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί , ενώ συνεχίζουν να προκαλούν αφού δηλώνουν περήφανοι για όσα έχουν κάνει.

Τα άρθρα των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Εμπρός», στα οποία λοιδορούν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ για τον εγκλεισμό τους και κάνουν λόγο για «στημένο παιχνίδι σε βάρος της Χ.Α.» που θα καταρρεύσει. Ακολουθούν αποσπάσματα.

Μιχαλολιάκος: «Οσο υπάρχει έστω και ένας χρυσαυγίτης δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Στο άρθρο του με τίτλο «Η ψευτοδημοκρατία χωρίς μάσκα» ο έγκλειστος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής καταφέρεται εναντίον της δημοκρατίας και καυτηριάζει την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στο Ισραήλ: «Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες ενάντια στη Χρυσή Αυγή με κορυφαίο γεγονός την προφυλάκιση τριών βουλευτών και την δίωξη (μέχρι στιγμής…) τριών άλλων δείχνουν ξεκάθαρα ότι η ”δημοκρατία” τους όπως αυτοί την εννοούν είναι ένα πολίτευμα…ελευθερίας μόνο για δημοκράτες», ενώ παράλληλα αφήνει και αιχμές εναντίον του ΚΚΕ και της Αριστεράς χωρίς να τους κατονομάσει, σημειώνοντας πως «στους ”δημοκράτες συμπεριλαμβάνουν χωρίς αιδώ και κατ’ εξοχήν αρνητές της, οι οποίοι δημόσια διακηρύσσουν ότι επιδιώκουν την δικτατορία του προλεταριάτου».

Παράλληλα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε και στη επίσκεψη Σαμαρά στο Ισραήλ, υπογραμμίζοντας πως «έχοντας πίσω του τα σύμβολα του σιωνισμού δήλωσε από το Ισραήλ ότι θα μας…εξαφανίσει!» και τόνισε πως αγνοεί το «τεκμήριο της αθωότητας», ενώ τέλος αναφέρει πως όσο «υπάρχει ακόμη έστω και ένας χρυσαυγίτης τίποτε δεν έχει τελειώσει».

Χρήστος Παππάς: «Ο Σαμαράς μας διώκει, όπως ο Καραμανλής τον Γιώργο Παπαδόπουλο»

Στο δικό του άρθρο, το οποίο φέρει την ημερομηνία 10 Οκτωβρίου, ο Χρήστος Παππάς κάνει πρώτα μια αναφορά στον Γιώργο Παπαδόπουλο και στην Μεταπολίτευση και τονίζει πως υπάρχει ομοιότητα με την σύλληψη του χουντικού συνταγματάρχη και τις συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας πως «η ίδια αγωνία που υπήρχε στο γραφείο του Πρωθυπουργού Καραμανλή, η ίδια αγωνία υπήρχε (και υπάρχει) στο Μαξίμου σήμερα».

Παράλληλα, ο φερόμενος ως υπαρχηγός της Χ.Α. Διαψεύδει τις κατηγορίες περί «στρατιωτικής οργάνωσης» και τονίζει πως λόγω του ότι η Χρυσή Αυγή είναι «αντισυστημική και ανεξέλεγκτη από τα ξένα κέντρα εξουσίας (…), ενοχλήθηκε επικίνδυνα η ”εγκληματική συμμορία Σαμαρά, Βενιζέλου, Δένδια, Βορίδη και λοιπών». Κλείνοντας, αφού πρώτα εξαπολύει αρκετούς σκληρούς χαρακτηρισμούς προς τον πρωθυπουργό και όλο το πολιτικό σύστημα όπως «εγωιστές, προδότες και δωσίλογοι» παραλληλίζει την σύλληψη των μελών της Χρυσής Αυγής με την μάχη των Θερμοπυλών και αναρωτιέται εάν θα έρθει «η μάχη των Πλαταιών» σημειώνοντας πως «μετά την Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση».

Λαγός: Είμαι περήφανος για ό,τι έχω κάνει- Ξεφτιλίσαμε το σύστημα

Τα άρθρα των χρυσαυγιτών, κλείνουν με αυτό του Γιάννη Λαγού στο οποίο κατηγορεί -και εκείνος το σύστημα-, ενώ μιλώντας για την Χρυσή Αυγή τονίζει ότι «είναι δυσνόητη στους φλωροαστούς» και υποστηρίζει πως το ακροδεξιό κόμμα «διώκεται από μεγαλολαμόγια εργολάβους, από τους μεγαλοκαναλάρχες, από όλα τα διαπλεκόμενα». Ο Λαγός, δηλώνει «περήφανος», για όλα όσα έχει κάνει και μιλά για «πολιτική δίωξη» τονίζοντας ότι «ξευτιλίζουμε το σύστημα και μέσα από την φυλακή. Τους είχαμε ξεφτιλίσει έως τώρα παντού. Στο δρόμο, στις πλατείες, στο ”κυνοβούλιο”».

πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.