Τα κατορθώματα του Κώστα Μήτρογλου έχουν αναγκάσει όλο τον κόσμο (οπαδούς, δημοσιογράφους και σκάουτερ) να ασχολείται μαζί του και να περιμένουν να δουν τι θα γίνει στο μέλλον.

Δηλαδή, αν θα συνεχίσει σε άλλον σύλλογο την καριέρα του, αν θα ανανεώσει με καλύτερους οικονομικά όρους στον Ολυμπιακό.

Πάντως στο λιμάνι η θέση της διοίκησης είναι ξεκάθαρη:

Αφήστε ήσυχο τον Μήτρογλου. Μην ασχολείστε με συμβόλαια, με ρήτρες και με μεταγραφές Οκτώβρη μήνα. Θα εκτεθείτε. Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς τι συμφωνίες έχει ο Ολυμπιακός με τον Κώστα Ο Κώστας είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Είναι χαρούμενος γιατί παίζει μπάλα και σκοράρει στον Ολυμπιακό. Αυτό θέλει το παιδί. Να παίζει μπάλα και να βάζει γκολ στον Ολυμπιακό. Δεν είναι σαν άλλους… Ούτε έχει κανένα νόημα να βγαίνουμε να λέμε ότι ο Μήτρογλου θα πάει δεξιά ή αριστερά, στην Αγγλία, στη Ρωσία κ.ο.κ. Ο Μήτρογλου είναι μια χαρά εδώ και γιατί να μην συνεχίσω εδώ“.

mega

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.