Ζευγάρωσε τις νίκες του ο Παναιτωλικός απέναντι στον ΠΑΣΟ Παναιτωλικός δυσκολεύτηκε την πρώτη μισή ώρα του αγώνα από τον καλύτερό του μέχρι τότε ΠΑΣ Γιάννινα, όμως με γκολ των Γκάλο (32΄) και Καμαρά (46΄) πήρε τη νίκη με 2-0 και έφτασε στη 10η θέση την Καλλονή, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 5ο λεπτό, με τον Μπικέ να γλιστράει και τον Ίλιτς να βγαίνει μόνος απέναντι στον Μπρακάλι που απέκρουσε εύκολα το αποκαρδιωτικό πλασέ του Σέρβου επιθετικού, ενώ στο 23΄ ο Τσουκαλάς άλλαξε την μπάλα με τον Βίλα, όμως την τελευταία στιγμή ο παίκτης του ΠΑΣ έχασε το κοντρόλ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίωρο, αλλά κατά παράδοξο τρόπο βρέθηκαν να κυνηγούν την ανατροπή του σκορ μετά το 32ο λεπτό, καθώς στο σημείο εκείνο η εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάλο δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Βελλίδη, σκοράροντας το τέταρτο, μόλις, φετινό γκολ της ομάδας του Αγρινίου.

Η κατάσταση για τους γηπεδούχους απλοποιήθηκε με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, όταν πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Μπόγιοβιτς πάσαρε στον Καμαρά μέσα στην περιοχή κι εκείνος με άμεση εκτέλεση έκανε το 2-0. Οι παίκτες του Χάβου «πετούσαν» πια στο βρεγμένο τερέν και αφού στο 60΄ το απευθείας φάουλ του Μελισσά έφυγε ελάχιστα άουτ, στο 68΄ ο Βελλίδης απέτρεψε το 3-0 αποκρούοντας το σουτ του Καμαρά.

Η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣ Γιάννινα να μειώσει και να επιστρέψει στο παιχνίδι χάθηκε στο 80΄, όταν ο Τσάβες πλάσαρε αλλά ο Κούσας πρόλαβε την μπάλα και την απομάκρυνε πάνω στη γραμμή, για να χάσει σπάνια ευκαιρία ο Μελισσάς για το 3-0, όταν στο 88ο λεπτό έστειλε την μπάλα άουτ πάνω από τη γραμμή της εστίας του ΠΑΣ!

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Παπαπέτρου (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μιχαήλ, Κολοβέτσιος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (87΄ Πασάς), Μελισσάς, Γοδόι, Πόι (69΄ Σφακιανάκης), Σίλβα Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέ, Μπόγιοβιτς (90΄+ Κουτσοσπύρος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Λίλα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (78΄ Κρητικός), Τσάβες, Βίλα (69΄ Γιάκος), Τσουκαλάς (82΄ Κεϊτά), Στρούνα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.