ΚΕΕΔ

Ποιοι είναι οι Εφεδροι Ειδικών ΔυνάμεωνΚοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ.): Πρόκειται για ομάδα ανθρώπων οι οποίοι έχουν υπηρετήσει τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μέλη της είναι Έφεδροι οπλίτες και Εν Αποστρατεία Υπαξιωματικοί/Αξιωματικοί οι οποίοι ανήκουν ως υπηρετούντες στα Σώματα των Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών – Πεζοναυτών και Υποβρυχίων Καταστροφών ( Ο.Υ.Κ.) της Ελλάδος και Κύπρου.

Οργανωτική δομή

Διοίκηση – Επιτελείο: Η Κ.Ε.Ε.Δ. λειτουργεί σύμφωνα με τα στρατιωτικά πρότυπα. Διαθέτει Διοίκηση και Υποδιοίκηση την οποία στελεχώνουν άΑξιωματικοί εν αποστρατεία των Ειδικών Δυνάμεων με υψηλά επίπεδα γνώσης και εμπειρίας σε θέματα Διοίκησης και εκπαίδευσης.

Συγκροτήματα – Τομείς Ευθύνης: Αποτελείται από Συγκροτήματα/Μοίρες
τα οποία στελεχώνονται από τα μέλη της και ανάλογα με τους κατά τόπους διαμονής τους εντάσσονται σε αυτά. Σκοπός είναι η διοργάνωση/διεξαγωγή ασκήσεων ανά την Ελλάδα και Κύπρο..

Αποστολή είναι η διατήρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας. Εμψύχωση του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού με φυσική και όχι μόνο παρουσία και φωνή. Συμμετοχή σε δραστηριότητες Εθνικού σκοπού και περιεχομένου και άλλες δραστηριότητες.

Στόχος:Μια Ελλάδα ασφαλής για όλους τους Έλληνες. Μια Ελλάδα που να δίνει σε όλους τους Έλληνες την ευκαιρία για εργασία, παιδεία και υγεία. Μια Ελλάδα δίκαιη προς όλα τα παιδιά της. Μια Ελλάδα που
να ευημερεί. Μια Ελλάδα δυνατή που να την σέβονται οι φίλοι και να την φοβούνται οι εχθροί.

Η Κοινότητα λειτουργεί με διαχωρισμό της ιεραρχίας σε διοίκηση και επιτελείο.

ΙΕΡΑΡΧΙΑ

Διοίκηση

  1. Διοικητής
  2. Υποδιοικητής
  3. Διοικητής Μοίρας Εκπαιδεύσεως

Επιτελείο

  1. Γραφείο Εκπαιδεύσεως
  2. Γραφείο Προσωπικού
  3. Γραφείο Διοικητικής Μερίμνης
  4. Ηλεκτρονική Διαχείριση
  5. Οικονομική Διαχείριση
  6. Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Ποιοι έχουν δικαίωμα ένταξης
Δικαίωμα ένταξης έχουν αξιωματικοί/υπαξιωματικοί εν αποστρατεία ή οπλίτες που έχουν υπηρετήσει τις Ειδικές Δυνάμεις Στρατού Ξηράς και Πολεμικού Ναυτικού (Καταδρομών – Πεζοναυτών – Αλεξιπτωτιστών – Υποβρυχίων Καταστροφέων) Ελλάδας και Κύπρου

Δεν έχουν δικαίωμα ένταξης άτομα τα οποία κατέχουν καίριες θέσεις σε πολιτικές παρατάξεις (υποψήφιοι βουλευτές, σύμβουλοι κλπ)

Στην ιστοσελίδα της Κοινότητας φιλοξενούνται άρθρα, τόσο για θέματα της επικαιρότητας, όπως για παράδειγμα η επίσκεψη της Άγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα, τον περασμένο Οκτώβριο, επίκαιρες ερωτήσεις ή τη Χρυσή Αυγή, αλλά και για αμιγώς στρατιωτικά.

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.