Για να ολοκληρωθεί η υλοποίηση των επενδύσεων
Εξι μήνες παράταση στα προγράμματα του ΕΣΠΑΕξάμηνη παράταση στα προγράμματα «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» και «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» του ΕΣΠΑ 2007-2013 έδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  με απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης κ Θ. Σκορδά δίνεται παράταση έξι μηνών σε όλους όσοι είναι ενταγμένοι στα προγράμματα «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΕ) του ΕΣΠΑ 2007-2013 (που έληγε στις 13/7) και «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΕ) του ΕΣΠΑ 2007-2013 (που έληγε στις 6/9).

Όπως διευκρινίσθηκε η παράταση ισχύσει από την ημερομηνία λήξης των προγραμμάτων.

Το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα πως στα εν λόγω προγράμματα εντάχθηκαν συνολικά 2.650 επιχειρηματίες εκ των οποίων οι 1.709 δεν είχαν υλοποιήσει το απαραίτητο ποσοστό της επένδυσης.

Η παράταση παρασχέθηκε προκειμένου οι ενταγμένες επιχειρήσεις να έχουν πρόσθετο χρόνο για να υλοποιήσουν τις επενδύσεις τους, μέσα σε ένα περιβάλλον περιορισμένης ρευστότητας.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.