Ο Πανθρακικός με ανατροπή «σεμινάριο» πήγε να κλέψει τη νίκη από τον καλύτερο Λεβαδειακό, όμως ο Βαγγέλης Μάντζιος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 81’ και να διαμορφώσει το τελικό 2-2 στη Βοιωτία.

Αγαπάει και… τον νοικοκύρηΚαταπληκτικό παιχνίδι στη Βοιωτία, με τον Λεβαδειακό να έρχεται ισόπαλος 2-2 με τον Πανθρακικό.

Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 56’ με τον Γεωργίου και στη συνέχεια ακολούθησε ρεσιτάλ… ανατροπής από τους φιλοξενούμενους που έκαναν το 1-2 μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τον Ιγκόρ (57’) και τον Κάσες (70’). Ο Ντιόγκο «κρέμασε» με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 73’ την ομάδα του και οι παίκτες του Τάκη Λεμονή το εκμεταλλεύτηκαν με τον Βαγγέλη Μάντζιο να κάνει το τελικό 2-2 για στο 81’.

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ο Λεβαδειακός, που είχε «μαέστρο» τον Κάντζι. «Περίσσευε» η ουσία στον Πανθρακικό που έμεινε από δυνάμεις στα τελευταία λεπτά.

Το ματς:

Μισό – μισό
Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες. Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα, με τον Κάντζι να αποτελεί μόνιμη απειλή από τα αριστερά της επίθεσης. Μέχρι το πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο χώρο του κέντρου και πίεσαν αρκετά την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 21’ λεπτό, όμως ο Κουτσόπουλος με εξαιρετική επέμβαση σε σουτ του Μάρτινς κράτησε το «μηδέν». Στη συνέχεια, ο Πανθρακικός βρήκε τα «κοψίματα» που του έλειπαν στη μεσαία γραμμή και ισορρόπησε. Σταδιακά η ομάδα της Κομοτηνής κατάφερε να κερδίσει μέτρα και να απειλήσει την εστία του Πζιρόφσκι. Όμως οι παίκτες του Μάντζιου στις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησαν μέσα σε εννιά λεπτά αποδείχτηκαν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να λήξει χωρίς τέρματα το πρώτο ημίχρονο.

Μέτρησε η ουσία
Πολύ δυνατό ξεκίνημα και στο δεύτερο μέρος για τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί πίεσαν όσο χρειάστηκε την άμυνα του Πανθρακικού και το γκολ δεν άργησε να έρθει, με τον Γεωργίου να νικάει τον Κουτσόπουλο στο 56’. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και μίλησε… η ουσία. Ένα λεπτό αργότερα ο Ιγκόρ έφερε το ματς στα ίσια για την ομάδα του αλλά η φόρα της ομάδας του Μάντζιου δεν σταμάτησε εκεί. Τρία λεπτά μετά την ισοφάριση (60’), ο Κάσες έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση για τον Πανθρακικό. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το ρυθμό, αλλά η αποβολή του Ντιόγκο στο 73’ τους έφερε σε δύσκολη θέση καθώς ο Λεβαδειακός αύξησε στο μέγιστο την πίεσή του και η «χρυσή» αλλαγή του Τάκη Λεμονή, Βαγγέλης Μάντζιος, με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 81’ έκανε το 2-2, που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Λεβαδειακός – Πανθρακικός για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Πζιρόφσκι, Ιωαννίδης (80’ Νικολακάκης), Γεωργίου, Μανόλο, Μουλόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μαχαίρας, Κάντζι, Ροτζέριο (60’ Μάντζιος), Ορτέγκα (65’ Κονέ), Βασιλείου

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Πετράτσι, Γιάντσης, Σανγκινέτι

Πανθρακικός (Αάκης Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Ντιόγκο, Σαρακατσάνος (17’ Ζος), Μαρκυδημήτρης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Έμποου, Ρομέου (57’ Τζάνης), Κάσες, Μπαϊκαρά (78’ Χρήστου), Ιγκόρ

Στον πάγκο: Σέρεμετ, Σκλιοπίδης, Πόποβιτς, Χασομέρης

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Τουμπακάρης, Απτόσογλου
Τέταρτος: Παπαπέτρου

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Γιάννης Σταυρόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.