Επέστρεψε… φορτσάτος! Ο Απόλλων επικράτησε 2-1 του Άρη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας πως ήρθε για να μείνει!

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι εδώ!Κόρμπος (13’) και Πετρόπουλος (63’) τα γκολ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν στο τελικό 2-1, με τον Αγγελούδη στο 67ο λεπτό.

Πολλά τα λάθη στην άμυνα των «κίτρινων», με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη να τα εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο και να ξεκινά με το δεξί τη σεζόν, στην επιστροφή της στα «σαλόνια».

Το ματς:
Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στη Ριζούπολη, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός που τα… βρήκε πρώτος ήταν ο Απόλλωνας, ο οποίος απείλησε αρχικά με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκουέλα στο 7ο λεπτό. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη συνέχισε να απειλεί-κυρίως από τα δεξιά-και στο 13’ ήρθε το γκολ. Ο Γκουέλα εκτέλεσε και πάλι ένα φάουλ από την δεξιά πλευρά, η άμυνα του Άρη αδράνησε, ο Διούδης «έβγαλε» το πρώτο σουτ από τον Πετρόπουλου αλλά δεν κατάφερε να κάνει τίποτα σε αυτό του Κόρμπου, ο οποίος «έγραψε» από κοντά το 1-0!

Μετά τα μισά του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πήραν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο έβρισκαν με δυσκολία κενούς διαδρόμους προς την εστία του Τζόρβα. Από τα πόδια του Τάτου ξεκινούσαν οι περισσότερες προσπάθειες του Άρη, ωστόσο τόσο η κεφαλιά του Κύργια στο 23’, όσο και το σουτ του Τριανταφυλλάκου στο 40’ δεν βρήκαν στόχο, με το 1-0 να είναι αυτό που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια στο τέλος του ημιχρόνου.

Με μια αλλαγή για τον Άρη ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Αγγελούδη να αντικαθιστά τον Ίμπε. Ο ρυθμός του ματς ήταν πολύ κακός, με τον Άρη να συνεχίζει να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά μέχρι εκεί… Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι μέχρι την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα δεν υπήρξε υποψία φάσης, ούτε από τους φιλοξενούμενους, αλλά ούτε και από τον Απόλλωνα.

Και ενώ ο Άρης έψαχνε τον τρόπο να ισοφαρίσει, ένα… παιδικό λάθος του Κύργια στο 63’ έδωσε τη δυνατότητα στον Πετρόπουλο να βρεθεί απέναντι στον Διούδη και να αναγκάσει τον τερματοφύλακα του Άρη να μαζέψει τη μπάλα για δεύτερη φορά από τα δίχτυα του!

Οι «κίτρινοι» πάντως δεν τα παράτησαν και τέσσερα λεπτά αργότερα κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1. Ο Ανδρέας Τάτος εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα δεξιά και ο Αγγελούδης πήδηξε ψηλότερα από όλους, δίνοντας με κεφαλιά, νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια ο Άρης πίεσε για την ισοφάριση, ο Απόλλωνας προσπαθούσε να χτυπήσει στην «κόντρα» για ένα τρίτο γκολ. Τίποτα από τα δύο πάντως δεν έγινε, με το 2-1 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων και τον Απόλλωνα να επιστρέφει με νίκη στα… σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Απόλλων – Αρης για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Απόλλων: Tζόρβας, Παντελιάδης, Χατζηζήσης, Βέρτζος, Δεληζήσης, Άλβαρες, Κόρμπος, Γκουέλα (81’ Τσοκάνης), Καμαρά, Μίνγκας (56’ Τσιλιγκίρης), Πετρόπουλος (90+2’ Τσεμπερίδης)
Στον πάγκο: Φαρινόλα, Γουμάγιας, Διαμαντής, Μπλάζεκ

Άρης: Διούδης, Τσουμάνης, Ηρακλής, Πουλίδο, Κύργιας, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος (68’ Σουνάς), Ίμπε (46’ Αγγελούδης), Τάτος, Ουντότζι, Μανιάς (64’ Σταυρόπουλος)

Στον πάγκο: Μπουζάνης, Καραγκούνης, Οικονόμοπουλοις, , Έλσνερ

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.