Εφεση στο CAS κατέθεσε η Μέταλιστ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει πως το CAS απέρριψε το αίτημα της αναστολής τιμωρίας της Μέταλιστ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο «δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει κανονικά τη Σάλκε.

Παρότι στην Ουκρανία ισχυρίζονταν πως μπορούν να αναστείλουν ή να αλλάξουν την ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από την απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου της Ελβετίας, ο ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί πως το CAS απέρριψε το αίτημα της Μέταλιστ!

Αυτό σημαίνει και τονίζεται στην ανακοίνωση πως ο «δικέφαλος του Βορρά» θα τεθεί οριστικά αντιμέτωπος απέναντι στη Σάλκε για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ανώτατο αθλητικό διαιτητικό δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) απέρριψε το αίτημα αναστολής τιμωρίας μονοετούς αποκλεισμού της Μέταλιστ που επιβλήθηκε από την UEFA. Ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί εναντίον της Σάλκε στα Play-off του Τσάμπιονς Λιγκ».

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.