Η διαδικασία της συμμετοχής είναι το μεγαλύτερο κέρδος, τονίζει ο Τίγρης, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος από την κίνηση των διαρκείας

http://s1.aek365.com/uploads/articles/770baf276e3d47212dbc79254706fc9f_57131.jpgΟ κόσμος της ΑΕΚ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Η κίνηση στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας είναι εντυπωσιακή και ο Τίγρης δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Μιλώντας στην εφημερίδα Goal τόνισε πως το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι η συμμετοχή και το γεγονός πως ο κόσμος πρέπει να νιώθει ότι έχτισε και αυτός το γήπεδο.

«Το θεωρώ πολύ μεγάλο νούμερο. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και για αυτό τρέχουμε όλοι. Το είπα και στη συνέντευξη Τύπου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα δύο χρόνια της πώλησης εισιτηρίων διαρκείας θα είναι μικρό ως προς το κόστος του γηπέδου. Η ουσία όμως είναι μία. Θέλω ο κόσμος να μπει στο νόημα ότι το γήπεδο το χτίζουμε όλοι μαζί. Και θα είναι κάτι εντελώς πρωτοποριακό η εταιρεία κατασκευής του γηπέδου να έχει 5 ή 10 ή 20.000 μετόχους. Αυτό θα είναι το μεγάλο μήνυμα μαζί με το γήπεδό μας», υποστήριξε ο Μελισσανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα των μετοχών που θα έχουν στη διάθεσή τους όσοι αγοράσουν διαρκείας:

«Είναι κάτι το εντελώς συμβολικό. Δεν έχει σημασία αν θα έχει κάποιος μία, δύο, τρεις ή δέκα μετοχές. Σημασία έχει για μένα ακόμα και ο πιο φτωχός φίλαθλος της ΑΕΚ να ξέρει ότι μετείχε ενεργά στη διαδικασία κατασκευής αυτού του γηπέδου. Οτι το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι και δικό του. Οτι το έχτισε και αυτός. Αυτή η διαδικασία της συμμετοχής είναι το μεγαλύτερο μήνυμα και το μεγαλύτερο κέρδος για την ΑΕΚ».

Σε ότι αφορά στην άποψη ότι αποτελεί ρίσκο η απόφαση της τιμής των εισιτηρίων διαρκείας, ο Μελισσανίδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν δεν πάρεις ρίσκα σε αυτή τη ζωή, δεν κάνεις τίποτα».

aek365

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.