Νέο Γραμματέα της ΝΔ, η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, ανακήρυξε ομόφωνα και χωρίς ψηφοφορία τον κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο όπως έχει δυνατότητα με βάση την αλλαγή του καταστατικού στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Παπαμιμίκος ανέφερε:Στόχος μας (είναι) να δημιουργήσουμε μία νέα κομματική δομή, έναν νέο πολιτικό οργανισμό που θα προσελκύσει νέους πολίτες αλλά και να εμπνεύσει εκείνους που αποστασιοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Κέντρο της πολιτικής μας είναι ο άνθρωπος. Στόχος μας (είναι) να ενισχύσουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά“.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος γεννήθηκε στη Λάρισα στις 14 Νοεμβρίου 1979. Το 1998 πέτυχε την εισαγωγή του, μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και έπειτα απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές. Έχει παρακολουθήσει κύκλο σπουδών στον τομέα της επικοινωνίας και των ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου Lille III της Γαλλίας, ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές του και στη Νομική Επιστήμη.

Αυτό το διάστημα εργάζεται ως ασκούμενος δικηγόρος, ενώ η επαγγελματική του δραστηριότητα ξεκινά το 2003, όταν και ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα της επικοινωνίας και του management.

Στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και το 2010 έγινε ο πρώτος εκλεγμένος από τη βάση πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Κατά τη θητεία του στη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, ταυτίστηκε με τη νέα Πρόταση Παιδείας για τα Πανεπιστήμια, τη διατύπωση 14 προτάσεων για ένα δικαιότερο φορολογικό σύστημα, την πραγματοποίηση για πρώτη φορά δράσεων αλληλεγγύης αλλά και τις 40 προτάσεις για την επιχειρηματικότητα μέσω της δράσης «επιχειρώ».

Αμέσως μετά ξεκίνησε η διαδικασία για την εκλογή των νέων μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας:

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ανακοινώνεται ότι τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, στη  συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, για τα αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας, είναι τα παρακάτω:

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣτου Γεωργίου 285 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣτου Ιωσήφ 190 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣτου Σπυρίδωνος 185 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
ΤΑΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣτου Νικολάου 178 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑτου Βασιλείου 168 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
ΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣτου Κωνσταντίνου 141 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣτου Δημητρίου 116 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
ΚΑΡΑΚΟΛΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗτου Παναγιώτη 111 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
ΠΑΝΟΖΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣτου Γεωργίου 106
ΜΑΚΡΗ – ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗτου Ευαγγέλου 104 ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ
ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑτου Νικολάου 54
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣτου Ιωάννη 47
ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑτου Αγαπίου 29
ΜΕΤΛΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣτου Χαραλάμπους 24
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΚΑΡΤΣΑΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(ΛΙΛΙΑΝ) του Μιχαήλ 12

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.