Η βαθμολογική συγκομιδή του διημέρου ήταν μόλις 152 βαθμοί, που έφεραν την εθνική ομάδα στην 11η θέση

Υποβιβάσθηκε στην Α' κατηγορία η εθνική στίβουΑν και προσπάθησαν όσο μπορούσαν οι πρωταθλητές μας του στίβου, δεν κατάφεραν να αποφύγουν τον υποβιβασμό της εθνικής ομάδας στην Α` κατηγορία, μετά την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών ομάδων, που διεξήχθη στο Γκέιτσχεντ.

Η βαθμολογική συγκομιδή του διημέρου ήταν μόλις 152 βαθμοί, που έφεραν την εθνική ομάδα στην 11η θέση και στον υποβιβασμό, ενώ νικήτρια της διοργάνωσης, ήταν η Ρωσία με 354,4 βαθμούς.

Τέταρτος ο Δουβαλίδης

Την 4η καλύτερη επίδοση των 110 μέτρων εμπόδια στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών ομάδων στίβου που διεξάγεται στο Γκέιτσχεντ, σημείωσε ο Κωνσταντίνος Δουβαλίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής, ήταν τέταρτος στην 2η σειρά με 13.45, επίδοση που του χάρισε και την 4η θέση στη συνολική κατάταξη του αγωνίσματος.

Την καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Ρώσος Σεργκέι Σουμπένκοφ με 13.19, ενώ τον ακολούθησε ο Γάλλος Πασκάλ Μαρτινό Λαγκάρντε με 13.28. Στην τρίτη θέση της συνολικής κατάταξης βρέθηκε ο Πολωνός Αρτούρ Νόγκα με 13.33.

Έκτος ο Φιλιππίδης με 5.40μ.

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Κώστας Φιλιππίδης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων στίβου που διεξάγεται στο Γκέιτσχεντ. Ο 5ος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, στο αγώνισμα του επί κοντώ που διεξήχθη στο κλειστό προπονητήριο λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, είχε μια έγκυρη προσπάθεια στα 5.40 και τρεις άκυρες στα 5.60μ, με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην έκτη θέση της τελικής κατάταξης.

9η θέση για την Κοροσίδου στη Σφύρα

Την 9η θέση στη σφυροβολία γυναικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών ομάδων στίβου που διεξάγεται στο Γκέιτσχεντ, κατέλαβε η Ηλιάνα Κοροσίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, είχε μόλις έγκυρη βολή στα 61 μέτρα 41 εκατοστά, με αποτέλεσμα να μείνει χαμηλά στην τελική κατάταξη του αγωνίσματος. Την καλύτερη επίδοση σημείωσε η Γερμανίδα Μπέτι Χέιντλερ με 74.31μ.

10η επίδοση για την Πετσούδη

Την 10η καλύτερη επίδοση των 100 μέτρων εμπόδια στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών ομάδων στίβου που διεξάγεται στο Γκέιτσχεντ, σημείωσε η Ολίβια Πετσούδη. Με χρόνο 13.39, που αποτελεί ισοφάριση του προσωπικού της ρεκόρ, κατέκτησε την 4η θέση στην πρώτη σειρά, ενώ συνολικά είχε την 10η επίδοση μεταξύ των 12 αθλητριών που έλαβαν μέρος στο αγώνισμα.

Την καλύτερη επίδοση σημείωσε η Βρετανίδα Τίφανι Πόρτερ με 12.62, ενώ ακολούθησαν η Ρωσίδα Τατιάνα Ντεκτιάρεβα με 12.88 και η Ουκρανή Χάνα Πλατίτσινα με 12.91.

Την 11η επίδοση ο Νακόπουλος

Την 11η καλύτερη επίδοση των 800 μέτρων ανδρών στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εθνικών ομάδων στίβου που διεξάγεται στο Γκέιτσχεντ, σημείωσε ο Κωνσταντίνος Νακόπουλος. Με χρόνο 1:49.94 κατέκτησε την 11η και προτελευταία θέση του αγωνίσματος, με τον Πολωνό Άνταμ Κζοτ να σημειώνει την καλύτερη επίδοση (1:47.27). Τον ακολούθησαν ο Τούρκος Ιλχάμ Τανουί Εζμπιλέν με 1:47.39 και ο Βρετανός Άντιου Οσάγκι με 1:47.41.

ΤΟ  ΒΗΜΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.