Ποια σενάρια επεξεργάζονται – Ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι στη συζήτηση με την τρόικα «τέθηκαν όλα τα εκκρεμή οικονομικά θέματα»

Γ. Στουρνάρας: Θα τα πούμε την Τετάρτη για την ΕΡΤ στην σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρωνΕξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συμμετείχε στη συνάντηση Σαμαρά-τρόικας, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας είπε ότι στη συζήτηση τέθηκαν όλα τα θέματα τα οποία είναι ανοικτά, αλλά όχι εκείνο της ΕΡΤ.

Ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει την Πέμπτη στο Eurogroupόπου θα συζητηθούν τα εκκρεμή ζητήματα.

Ερωτηθείς για το εάν θα υπάρξει επαναπρόσληψη των απολυμένων της ΕΡΤ ο κ. Στουρνάρας απέφυγε να απαντήσει και παρέπεμψε στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη. «Θα τα πούμε αύριο» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vima.gr επεξεργάζονται διάφορα σενάρια λειτουργίας της νέας δημόσιας τηλεόρασης από το υπουργείο Οικονομικών τα οποία θα παρουσιαστούν σήμερα Τετάρτη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών όπου και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για τον τρόπο επαναλειτουργίας της καθώς και για τον χώρο και τόπο από τον οποίο θα γίνουν οι εκπομπές.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.