Δείτε το mail του υπουργείου Οικονομικών
Φ. Γεννηματά: Ζητά άρση της απαγόρευσης αναμετάδοσης της ΕΡΤ

«Καλούμε τον κ. Στουρνάρα να αποσύρει αμέσως το επίμαχο email που απαγορεύει την αναμετάδοση της εκπομπής του προγράμματος της ΕΡΤ» δήλωσε το απόγευμα της Πέμπτης η Εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ Φώφη Γεννηματά.

«Το μαύρο στην οθόνη σόκαρε και ενεργοποίησε τους Έλληνες πολίτες» αναφέρει η κ. Γεννηματά στη δήλωσή της.

»Αντί λοιπόν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά, ας ακούσουν τη φωνή της Δημοκρατίας και της λογικής. Το επόμενο βήμα θα είναι μήπως να στείλει ο Υπουργός Οικονομικών τον εισαγγελέα στην EBU που επίσης αναμεταδίδει την ΕΡΤ;»

»Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα σαφές μήνυμα που όλοι οφείλουν να αντιληφθούν. Ναι στο πρόγραμμα εξυγίανσης, με διάλογο στη Βουλή, με την ΕΡΤ ανοιχτή».

Το mail του υπουργείου Οικονομικών Το απόγευμα της Πέμπτης κυκλοφόρησε ένα e-mail το οποίο πιθανότατα έχει αποσταλεί από τον υπουργό, Γ. Στουρνάρα, καθώς το υπογράφει για λογαριασμό κάποιος τρίτος.

Σε μία απίστευτη “πρωτοτυπία” απειλεί με κυρώσεις όσα ΜΜΕ αναπαράγουν το σήμα της ΕΡΤ

Το mail

Sent: Wednesday, June 12, 2013 3:45 AM

Subject: Κατάργηση ΕΡΤ Α.Ε.

Αγαπητέ κύριε-αγαπητή κυρία,

Εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, σας ενημερώνουμε οτι σύμφωνα με τη την υπ’ αριθμ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 (ΦΕΚ Β΄ 1414/11.6.2013) ΚΥΑ καταργείται η δημόσια επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΡΤ Α.Ε) και οι θυγατρικές της. Με βάση την παραπάνω απόφαση, διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της και ως εκ τούτου παύει η εκπομπή σήματος από την ΕΡΤ.

Για το σκοπό αυτό, επισημαίνεται οτι τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ’αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.