Το 2ο Δημοτικό σχολείο Γρεβενών με ανακοίνωσή του και φωτογραφίες, μάς θυμίζει την εκδήλωση : “Γυμναστικές Επιδείξεις 2013” :

Πραγματοποιήθηκε χθες 12 Ιουνίου στις 9.00 π.μ. με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, από το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων, η εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους.

Στην αρχή έγιναν χαιρετισμοί από το Διευθυντή του Σχολείου κ. Γιώργο Ζιώγο, το Σχολικό Σύμβουλο κ. Θανάση Μαλέτσκο, τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Παλάσκα και την πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Καραπά Ολυμπία.

Ακολούθησαν οι παρουσιάσεις: από την A΄ τάξη που παρουσίασε «Το τρεχαντηράκι στο πέλαγος» (τραγούδι και παιχνίδι), η Β΄ τάξη που παρουσίασε «Το καλοκαιράκι» (τραγούδι), ποιήματα και «μπρατσάκια τέλος», η Γ΄ τάξη που παρουσίασε αφήγηση με θέμα «Μαμά σ’ αγαπώ», η Δ΄τάξη που παρουσίασε τα ποιήματα («Οι μαθητές», «Ο καλός ο μαθητής», «τα κατορθώματά μας») και «γραμματομπουγάδα», ομάδα κοριτσιών της Στ΄ τάξης παρουσίασε ένα χορευτικό, η Ε1΄τάξη που παρουσίασε την «Αναβίωση των παραδοσιακών παιχνιδιών» και δύο χορευτικά, η Ε2΄τάξη που παρουσίασε τα τραγούδια («Από την Εγώπολη στην Εσύπολη», «Το καλοκαίρι») και παιχνίδι, οι μαθητές του ΣΤ1΄και ΣΤ2΄παρουσίασαν «Παιχνίδια του νερού και της τρεχάλας», η ΣΤ1΄τάξη παρουσίασε το Σκετς «Σχολική Επιθεώρηση», η ΣΤ2΄τάξη το σκετς «Φσσς μπόινγκ τουΐστ», ενώ στο τέλος της εκδήλωσης υπήρχε ένας πολύ πλούσιος μπουφές από γλυκά και άλλα εδέσματα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Την παρουσίαση του προγράμματος της εκδήλωσης έκανε η καθηγήτρια Αγγλικών κ. Λουκία Καραχάλιου και την παρακολούθησε πάρα πολύς κόσμος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ το Σχολικό Σύμβουλο κ. Θανάση Μαλέτσκο, τον Αντιδήμαρχο κ. Κώστα Παλάσκα, καθώς και όλο τον κόσμο που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Καλό καλοκαίρι….

2ο Δημοτικό σχολείο Γρεβενών

Περισσότερα μαζί με φωτογραφίες αλά και Video μπορείτε να δείτε εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.