http://3.bp.blogspot.com/-JeYdaQ79IgE/Ubjw4RwcaOI/AAAAAAAB9xM/4_tPjoLTUMI/s1600/DSC_0068.JPGΓια μία ακόμη χρονιά το 2ο Δημοτικό σχολείο Γρεβενών αναβίωσε τις γνωστές (στους μεγαλύτερους) Γυμναστικές Επιδείξεις.

Καταβάλλοντας μεράκι και διαθέτοντας πολύ ευρηματικότητα, μαθητές και εκπαιδευτικοί πρόσφεραν το πρωί της Τετάρτης (12/6), στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους «τον καλύτερό τους εαυτό».

Με χορό, τραγούδι, θέατρο και πολύ παιχνίδι, μπροστά σε πολλούς γονείς, συγγενείς αλλά και φίλους, αποχαιρέτησαν την φετινή σχολική χρονιά ανανεώνοντας το ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Αποχαιρέτησαν όμως και τους απόφοιτους πλέον του σχολείου τους που από του χρόνου θα βρεθούν στην πρώτη τάξη του Γυμνασίου.

Δείτε πολλές φωτογραφίες (κάντε κλικ για μεγέθυνση) και Video:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, προσέφερε στα παιδιά και σε όλους τους παρευρισκόμενους και… του πουλιού το γάλα:

Δείτε:

 


 

 

 

Star-fm.gr: Και του χρόνου. Καλό καλοκαίρι.

ΥΓ: Ακόμη περισσότερες φωτογραφίες  (με μεγαλύτερη ανάλυση και χωρίς logo), αλλά και ολόκληρο το Video  από την εκδήλωση, θα βρείτε στο ΦΩΤΟ SΤUDIO Ράμμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.