ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.. ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ…

Στα χέρια της Ασφαλείας βρίσκεται ένας από τους τρεις ληστές που χτύπησαν άγρια και στη συνέχεια έδεσαν και φίμωσαν μια μοναχική ηλικιωμένη για να ερευνήσουν ανενόχλητοι το σπίτι της στα Αλωνάκια Κοζάνης, από το οποίο άρπαξαν ακόμη και τα… χρυσά δόντια της!

Πρόκειται για έναν 41χρονο Αλβανό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ οι άλλοι δυο συνεργοί του αναζητούνται. Οι τρεις τους τρύπωσαν στο σπίτι της 75χρονης γυναίκας ενώ κοιμόταν και την ακινητοποίησαν στο κρεβάτι της. Στη συνέχεια, την έδεσαν χειροπόδαρα, την φίμωσαν και έψαξαν όλο το σπίτι, ώσπου ανακάλυψαν στο συρτάρι ενός επίπλου 570 ευρώ και τρία χρυσά δόντια της άτυχης γυναίκας, τα οποία άρπαξαν!

Με τη λεία τους στις τσέπες, οι κακοποιοί έφυγαν τρέχοντας από το σπίτι μαζί με έναν συνεργό τους που φύλαγε τσίλιες απ’ έξω, αφού πρώτα έκοψαν το καλώδιο της τηλεφωνικής συσκευής και κλείδωσαν την κύρια είσοδο. Η 75χρονη κατάφερε μετά από πολλή ώρα να λυθεί και να κατεβεί από το… μπαλκόνι του σπιτιού της για να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονές της οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία!

www.eglimatikotita.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.