Με αφορμή έγγραφο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Κρατικού Αερολιμένα Κοζάνης “Φίλιππος”, σχετικού με την υποβολή προτάσεων για την κατάρτιση του Προγράμματος Ανάπτυξης 2012-2013 του Αερολιμένα, ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης κατέθεσε αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων.

Στην αναφορά ο κ. Κασαπίδης ζητά από τον υπουργό τη λήψη πολιτικών πρωτοβουλιών που θα εξασφαλίσουν τη βέλτιστη λειτουργία του Αερολιμένα Κοζάνης, η οποία αποτελεί βασική προϋπόθεση της αποκέντρωσης και της ουσιαστικής ανάπτυξης της περιφέρειας.

Παρακάτω ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ: Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών,
Μεταφορών και Δικτύων
κ. Κωστή Χατζηδάκη

Θέμα: Υποβολή προτάσεων για την κατάρτιση του Προγράμματος Ανάπτυξης 2012-2013 από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Kρατικού Αερολιμένα Κοζάνης

Κατατίθεται έγγραφο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Κρατικού Αερολιμένα Κοζάνης “Φίλιππος”, σχετικό με τις προτάσεις της Υπηρεσίας για την κατάρτιση του προγράμματος Ανάπτυξης 2012-2013.

Με δεδομένο ότι η αποκέντρωση και η ανάπτυξη της Περιφέρειας αποτελούν βασικούς πυλώνες για την έξοδο από την κρίση και τη δημιουργία ενός νέου, πιο παραγωγικού και βιώσιμου μοντέλου οικονομίας, η συντήρηση και βελτίωση των υποδομών και υπηρεσιών των περιφερικών αεροδρομίων αποτελεί αναντίρρητη προϋπόθεση προς τη επίτευξη αυτού του στόχου. Ιδιαίτερα υποδομές στη Δυτική Μακεδονία που κατέχει τα σκήπτρα στην ανεργία των νέων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Στη βάση αυτής της κοινής διαπίστωσης προσδοκώ ανάλογες πολιτικές πρωτοβουλίες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.