http://1.bp.blogspot.com/-KWCmXvfls6M/UauXK8BnqXI/AAAAAAAB8rk/1dsxOl57h2M/s1600/P6020063.jpgΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star-Fm.gr, o Γιάννης Χασιώτης θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Πρωτέα Γρεβενών αφού  θα είναι από τις επόμενες μέρες  ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας.

Η διοίκηση της ομάδας, αποφάσισε να του εμπιστευτεί το “τιμόνι”  της ανδρικής ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, δίνοντας του ωστόσο την δυνατότητα να επιβλέπει και τα παιδικά τμήματα του Πρωτέα Γρεβενών όπου τα τελευταία χρόνια είδαμε θεαματικά αποτελέσματα.

“Ο Γιάννης έχει κάνει σημαντική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια στα παιδικά και εφηβικά τμήματα. Επόμενο ήταν η διοίκηση να τον εμπιστευτεί στην μεγάλη ομάδα” μάς μετέφερε παράγοντας του Πρωτέα ξεκαθαρίζοντας ότι η συνεργασία τους με τον Πέτρο Μουρουζίδη όλα αυτά τα χρόνια ήταν άψογη.

http://4.bp.blogspot.com/-nEmdCdxuWrY/UauWWjY3NxI/AAAAAAAB8p8/KRt0Im0U3Lc/s1600/P6020039.jpg

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης, πιθανότατα την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη.

Παρεπιπτώντος, την Κυριακή (2/6) είχαμε δύο φιλικές συναντήσεις στο κλειστό των Γρεβενών των παιδιών του Πρωτέα (τμήματα υποδομής),  με τα αντίστοιχα παιδιά του Γυμναστικού Συλλόγου Σιάτιστας.

Δείτε φωτογραφίες (Κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.