Στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα οι Διαμαντίδης, ΣπανούληςΟι δύο κορυφαίοι Έλληνες παίκτες, Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης, συμπεριλήφθηκαν στην εφετινή καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα.

Τους αρχηγούς των δύο «αιωνίων» αντιπάλων, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, πλαισιώνουν οι Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Άντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα) και Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Ένας από τους πέντε προαναφερθέντες θα είναι και ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, τό όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί την Πέμπτη, παραμονή των δύο ημιτελικών του φάιναλ φορ του Λονδίνου.

Για το Διαμαντίδη είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του που συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη πεντάδα του θεσμού, ενώ Σπανούλης και Κρστιτς για δεύτερη, με το διεθνή Λαρισαίο γκαρντ, παράλληλα, να μετρά και τρεις παρουσίες στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα.

Εκεί επελέγησαν οι Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Βίκτορ Χριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νίκολα Μίροτιτς (Ρεάλ Μαδρίτης) και Σον Τζέιμς (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.