Η Γιουβέντους νίκησε στην έδρα της 1-0 την Παλέρμο και κατέκτησε για 29η φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα στην Ιταλία.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε σημείωσε με πέναλτι ο Βιδάλ στο 58′. Νωρίτερα (51′ ), η Παλέρμο έχασε σημαντική ευκαιρία να σκοράρει όταν το σουτ του Μίκολι προσέκρουσε στο δοκάρι του Μπουφόν. Η Γιουβέντους κατέκτησε τον τίτλο τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Με χατ-τρικ του Εντισον Καβάνι η Νάπολι νίκησε 3-1 την Ιντερ και είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η Μίλαν νίκησε 1-0 την Τορίνο και έκανε σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το γκολ για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι σημείωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι στο 84′.

Αίσθηση προκάλεσε το εντυπωσιακό 6-0 της Λάτσιο επί της Μπολόνια. Ο Μϊροσλαβ Κλόζε σημείωσε πέντε γκολ, ενώ το άλλο γκολ της Λάτσιο πέτυχε ο Ερνάντες.

Αλλα αποτελέσματα στην 35η αγωνιστική: Ουντινέζε-Σαμπντόρια 3-1, Κατάνια-Σιένα 3-0, Τζένοα-Πεσκάρα 4-1, Πάρμα-Αταλάντα 2-0, Κιέβο-Κάλιαρι 0-0, Φιορεντίνα-Ρόμα 0-1.

Βαθμολογία (35αγ): Γιουβέντους 83, Νάπολι 72, Μίλαν 65, Φιορεντίνα 61, Ρόμα 58, Ουντινέζε 57.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.