Ταυτοποιήθηκαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ως μέλη των “Πυρήνων της Φωτιάς” οι δυο από τους πέντε συλληφθέντες της χθεσινής αιφνιδιαστικής επιχείρησης της αστυνομίας σε καφετέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για τους Φοίβο Χαρίση και Αργύρη Ντάλιο για τους οποίους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή τους στην τρομοκρατική αυτή οργάνωση με τα ονόματά τους να έχουν προκύψει μετά από τις ληστείες σε Φλώρινα και Κοζάνη ενώ είχαν βρεθεί αποτυπώματά τους σε γιάφκες της οργάνωσης “Συνομωσίες Πυρήνων της Φωτιάς”.

Με βάση το ένταλμα κατηγορούνται και για συνέργεια στη ληστεία στην Φλώρινα. Το μεσημέρι αναμένονται αποτελέσματα για να φανεί εάν έχουν σχέση και με την ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης ή σε άλλες ληστείες.

Στις 13:00 θα μεταβούν στον ανακριτή που ασχολείται με την υπόθεση των “Πυρήνων της Φωτιάς” ενώ οι υπόλοιποι κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για υπόθαλψη εγκληματία.

Αναφορικά με τα άλλα τρία άτομα, το ένα είχε συλληφθεί παλιότερα καθώς στην κατοχή του είχαν βρεθεί τρία πιστόλια, το δεύτερο άτομο είναι γνωστό στην αντιτρομοκρατική και κατάγεται από τη βόρεια Ελλάδα και το τρίτο άτομο μέχρι πριν μερικούς μήνες παρέμενε άγνωστο στις αρχές όμως προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του και μπήκε στο “μικροσκόπιο” των αρχών.

Οι δυο από τους πέντε είχαν στην κατοχή τους πλαστές ταυτότητες ενώ αυτή την ώρα γίνονται έρευνες σε σπίτια στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το Mega, στη χθεσινή επιχείρηση διέφυγε μια κοπέλα, για την οποία η αστυνομία πιστεύει ότι έχει σχέση με τα υπόλοιπα άτομα και γι’ αυτό διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.