Μια μικρή χασισοφυτεία ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στην Άνω Κώμη, οι οποίοι στη συνέχεια συνέλαβαν τον καλλιεργητή. Ειδικότερα, συνελήφθη προχτές το απόγευμα, στην Άνω Κώμη Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, ένας 32χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Συγκεκριμένα, ύστερα από νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 32χρονου, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν: 17 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 10 έως 52 εκατοστών, 45 χάπια, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και μία συσκευασία η οποία περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους 7,2 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Επίσης, χτες κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, συνέλαβαν στην Καστοριά, τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Γεωργίας, ηλικίας 41, 44 και 47 ετών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι συλληφθέντες αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψαν στο έδαφος μικροποσότητα κάνναβης, που κατείχαν από κοινού. Η μικροποσότητα κατασχέθηκε και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Χρήστος Βήττας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.