Tη Κυριακή, 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας για το πρωτάθλημα Motocross B. Ελλάδος που διοργανώνει το αθλητικό σωματείο «Ο.ΔΙ.ΚΟ »

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 στην πίστα MX Πετρανών Κοζάνης. Η διάρκεια του αγώνα για τις κατηγορίες MX1, MX2 και Expert θα είναι 2 σκέλη των 20 λεπτών + 1γύρο, για την Mini θα είναι 2 σκέλη των 10Ά + 1γύρο και για την Junior θα είναι 2 σκέλη των 12Ά + 1γύρο.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές οι οποίοι έχουν αθλητικό δελτίο της ΑΜΟΤΟΕ σε ισχύ για το 2013. Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών θα γίνονται στα σωματεία τους και θα δηλώνονται για τον αγώνα από τον υπεύθυνο του σωματείου ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή υπηρεσία της ΑΜΟΤΟΕ.

Δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στα 50 ευρώ για τις κατηγορίες MX1,MX2 και Expert και για τις κατηγορίες Mini και Junior ορίζεται στα 30 ευρώ. Η εκπρόθεσμη συμμετοχή επιβαρύνεται με το ποσό των 20 ευρώ.

Πρόσβαση στον αγώνα
Ερχόμενοι από Λάρισα – Ελασσόνα, περνάτε από γέφυρα στην λίμνη Πολυφύτου (πηγές Αλιάκμονα) και συνεχίζετε για Κοζάνη. Στα 12 χλμ περίπου θα συναντήσετε την διασταύρωση για τιςς Σχολές του ΟΑΕΔ, στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε τον δρόμο (υπάρχουν πινακίδες) και μετά από 3,5 χλμ φτάνετε στην πίστα. Ερχόμενοι από Θεσσαλονίκη, βγαίνετε στην 2η έξοδο για Κοζάνη – Πτολεμαϊδα, ακολουθείτε τον δρόμο για Λάρισα και μετά από 11χλμ περίπου θα συναντήσετε την διασταύρωση για τις Σχολές του ΟΑΕΔ. Στρίβετε αριστερα και κλπ ως άνω. Η γεωγραφική θέση έναρξης του δρόμου προς την πίστα είναι: 40° 17 πρώτα 02 δεύτερα Βόρεια και 21° 52 πρώτα 25 δεύτερα Ανατολικά.

Περισσότερες πληροφορίες στο 6948533521 ή στην επίσημη σελίδα της ΑΜΟΤΟΕ.

www.amotoe.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.