Θέλει να έχει έτοιμη ομάδα σε περίπτωση μη αδειοδότησης κάποιας από τα πλέι οφ

Σούπερ Λίγκα: Αποφάσισε μπαράζ ΠΑΟ - ΞάνθηςΜπαράζ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Skoda Ξάνθης αποφάσισε να κάνει η Σούπερ Λιγκ το αργότερο μέχρι τις 12 Μαΐου. Ο λόγος είναι πως η διοργανώτρια αρχή θέλει να έχει μια ομάδα έτοιμη σε περίπτωση που κάποια από αυτές που κέρδισαν μια θέση στα πλέι οφ αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Ο αγώνας αναμένεται να οριστεί σε ουδέτερο γήπεδο και θα διεξαχθεί πριν από την έναρξη των πλέι οφ.

Από τις συμμετέχουσες ομάδες των εφετινών πλέι οφ, μόνο ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε πέρσι πρόβλημα με την αδειοδότησή του και η Σούπερ Λιγκ θέλει να έχει έτοιμη λύση για παν ενδεχόμενο.

Ο αγώνας μπαράζ αποφασίστηκε λόγω της απόλυτης ισοβαθμίας του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης στην 6η θέση της βαθμολογίας (καθώς έχουν από μία νίκη με ένα γκολ διαφορά.

Με δεδομένο ότι οι άδειες θα δοθούν στις ΠΑΕ μετά τα πλέι οφ (που ολοκληρώνονται στις 2 Ιουνίου), το μπαράζ θα διεξαγόταν αναγκαστικά στα μέσα του Ιουνίου.

Στη διοργανώτρια αρχή θεωρούν ότι πρέπει να αποφευχθεί αυτή η ταλαιπωρία για τις δύο ομάδες και με τη σύμφωνη γνώμη των δύο ΠΑΕ, αλλά και της ΕΠΟ, θα διεξαχθεί ο αγώνας μέχρι τις 15 Μαΐου.

Προς το παρόν, Παναθηναϊκός και Ξάνθη διαφωνούν στην ημερομηνία διεξαγωγής, αφού ο Παναθηναϊκός θέλει να γίνει ο αγώνας πριν από το Πάσχα, ενώ η Ξάνθη προτείνει να γίνει το παιχνίδι αμέσως μετά.

Οι υποψήφιες ημερομηνίες είναι την προσεχή Κυριακή 8 Απριλίου ή την Κυριακή 12 Μαΐου, την επομένη του τελικού του Κυπέλλου.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.