«Σαλονάτος» Πανθρακικός!Στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Πανθρακικός, ο οποίος επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας!

Στα… σαλόνια της Σούπερ Λίγκας θα συμμετέχει και την επόμενη σεζόν ο Πανθρακικός, καθώς νίκησε 2-1 την Κέρκυρα, την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης η ομάδα της Κομοτηνής που είχε σκόρερ τους Τζάνη (37’) και Παπαδόπουλο (83), με τον Κυβελίδη να πετυχαίνει το τελευταίο γκολ των Φαιάκων στη μεγάλη κατηγορία, στο 88ο λεπτό.

Το ματς

Μόνο για ένα αποτέλεσμα έπαιζε ο Πανθρακικός κόντρα στην Κέρκυρα και αυτή ήταν η νίκη, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για την παραμονή. Έτσι, οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη μπήκαν φορτσάτοι στον αγωνιστικό χώρο, ψάχνοντας για το γρήγορο γκολ. Ωστόσο, μία ο Στρατηλάτης μία η ατυχία δεν τους έκαναν το… χατίρι, με αποτέλεσμα να έρθει το άγχος όσο περνούσε η ώρα και οι φιλοξενούμενοι να το εκμεταλλευτούν αυτό με μία καλή ευκαιρία. Παρ’ όλα αυτά, ο Τζάνης λίγο αργότερα ήταν αυτός που… έλυσε το «γόρδιο δεσμό», με την ομάδα της Κομοτηνής να πηγαίνει προηγούμενη 1-0 στα αποδυτήρια.

Το προβάδισμα που είχαν οι γηπεδούχοι από το πρώτο ημίχρονο, μάλλον… κακό τους έκανε. Αυτό γιατί οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη είχαν ως πρώτο στόχο την διαφύλαξη του σκορ, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να πάρει περισσότερα μέτρα και να ξεκινήσει καλύτερα στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο, αυτό κράτησε μόνο για ένα τέταρτο, καθώς ο Πανθρακικός άγγιξε το δεύτερο γκολ και πάλι με τον Τζάνη, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Στρατηλάτη. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το ματς έχασε και το… λίγο ρυθμό που είχε, με τον Παπαδόπουλου να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 83’ και τον Κυβελίδη, απλά να διαμορφώνει το τελικό 2-1 -λίγα λεπτά αργότερα- και να πετυχαίνει το τελευταίο γκολ της Κέρκυρας στη Σούπερ Λίγκα.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανθρακικός-Κέρκυρα για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Σαρακατσάνος, Μουνάφο (11’ Λαδάκης), Χρήστου (66’ Ντιόγκο), Τζάνης, Σκλιοπίδης, Μπαϊκαρά (82′ Μίνγκας), Βαϊουρά, Παπαδόπουλος, Καστσελάν, Σερφά.

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Γωνιάδης, Μακρυδημήτρης, Καθάριος.

Κέρκυρα (Παπακώστας): Στρατηλάτης, Πετρούσης, Σταμόγιαννος, Ηλιάδης (66′ Ανδρεόπουλος), Αγρίτης (46’ Ντινιωτάκης), Αρμένης, Γκέσιος (39’ Κυβελίδης), Στάμου, Λεόν, Αθανασίου.

Στον πάγκο: Ριγανάς, Γιάντσης, Λάμπρου, Μοσχάκης.

Sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.