(Νεότερα)Πάτρα: Κατέληξε ο Πάνος Τσίρκας- Σε κρίσιμη κατάσταση ο δεύτερος -Πυροβολισμοί στην οδό Ανθείας (Φώτο & Βίντεο)Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός αιματηρού επεισοδίου με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε στις 14.30 το μεσημέρι στην οδό Ανθείας 181, στην Πάτρα.
Αγνωστο άτομο που επέβαινε σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, πυροβόλησε εναντίον δύο άλλων ατόμων, που επέβαιναν σε δεύτερο αυτοκίνητο.

Οπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία, μέσα στο ένα αυτοκίνητο βρέθηκε νεκρός ένας 38χρονος, ενώ σε κοντινή απόσταση σοβαρά τραυματισμένος ένας 31χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΘΝΟΥΣ , ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας», όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Στο σημείο της επίθεσης βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, ενώ κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών έχει συλλέξει ήδη περισσότερους από δέκα κάλυκες.

Ταυτόχρονα άλλοι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.Επίσης αστυνομικοί ερευνούν το ένα από τα δύο αυτοκίνητα που βρίσκεται στο σημείο της ένοπλης επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skaipatras.gr πριν τους πυροβολισμούς ο οδηγός του τζιπ τράκαρε στο πίσω μέρος της προπορευόμενη BWV και στην συνέχεια έστριψε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην οδό Γοργοπατάμου και “χάθηκε” στα στενά της περιοχής. Πρόκειται για άτομα τα οποία κινούνται στο χώρο της νύχτας και η επίθεση σε βάρος τους εκτιμάται πως είναι αντίποινα για τους θανάτους των Κωνσταντίνου Φράγγου και Βασίλη Σινούρη 32 και 35 ετών αντίστοιχα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από κλαμπ στην οδό Σαχτούρη στην Πάτρα.

Νέκρος είναι ο  Πάνος Τσίρκας.

Δείτε: Τι έγραφε στην σελίδα του στο Facebook ο Πάνος Τσίρκας

www.skaipatras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.