Το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου με τίτλο «My Greek Drama», βγαίνει τον Μάιο στις διεθνείς αγορές, σε εκδόσεις «Greenleaf»

Η κα Αγγελοπούλου επιχειρεί μέσα από την προσωπική της διαδρομή –με αφετηρία τα πρώτα βήματα στην Κρήτη και φτάνοντας μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες– να περιγράψει και να αποτυπώσει με τη δική της ματιά, εμπειρίες, βιώματα και γεγονότα που συνδέονται με την εποχή.

Γεγονότα της προσωπικής ζωής, αλλά και δημοσίων πραγμάτων, συναντιούνται σε μία αφήγηση βιωματική, όπου η δημόσια διάσταση παραμένει σημαντική και κυρίαρχη.

«Ισορροπώντας ανάμεσα στη μητρότητα, τις επιχειρήσεις και μία θέση στα ανώτερα κλιμάκια της παγκόσμιας κοινωνίας, η Γιάννα δεν έχασε ποτέ το πάθος της για τα κοινά, φέρνοντας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 πίσω από το χείλος της καταστροφής σε αυτό που αργότερα ονομάστηκε “ονειρεμένοι αγώνες”» σημειώνεται στην ιστοσελίδα mygreekdrama.com, όπου «φιλοξενούνται» κριτικές για το βιβλίο της, βιογραφικά στοιχεία, φωτογραφίες της, καθώς και δραστηριότητές της ανά την υφήλιο.

Για το βιβλίο έχουν γράψει, μεταξύ άλλων, οι Μπιλ Κλίντον και Τζορτζ Στεφανόπουλος.

Στο χρονικό διάστημα από τις 25 Απριλίου έως και 31 Μαϊου, η κ. Αγγελοπούλου θα μιλήσει για το βιβλίο της, και όχι μόνον, σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και εκπαιδευτικές κοινότητες, στη Βοστόνη, το Νιούαρκ, το Σικάγο, το Τορόντο, τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον, την Ατλάντα, τη Φιλαδέλφια και το Σιάτλ.

www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.