Αντιδρούν πολλές ομάδες στο ηλεκτρονικό εισιτήριο
Γ. Ιωαννίδης: Ευθύνες στην αστυνομία για τα επεισόδιαΟ υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM 99,5 όσα έγιναν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, επιρρίπτοντας ουσιαστικά ευθύνες στην Αστυνομία για ελλιπή προσοχή και πρόβλεψη των γεγονότων.

«Προσπαθούμε εδώ και πολλά χρόνια να φέρουμε το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες στα γήπεδα. Οι κάμερες υπάρχουν ήδη στα περισσότερα γήπεδα εκτός από το γήπεδο του Πανθρακικού και το γήπεδο του Αστέρα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ο λόγος που δεν εφαρμόζεται αυτό είναι ότι πολλές ομάδες αντιδρούν γιατί δεν τις συμφέρει ως προς την φοροδιαφυγή, καθώς θα πρέπει το δηλώνουν το πραγματικό αριθμό εισιτηρίων. Είμαι ο μόνος που έχω πιάσει ντοπαρισμένους αθλητές. Ποιος άλλος το είχε κάνει αυτό πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004; Νομίζετε είναι κάτι που με ευχαριστεί; Όμως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει».

Για τα επεισόδια τόνισε: «Πείτε μου εσείς στις 29 αγωνιστικές που έχουν μέχρι τώρα που έχουν γίνει επεισόδια. Όταν μια ομάδα σαν την ΑΕΚ υποβιβάζεται με τους τρελαμένους οπαδούς δεν θα γίνουν επεισόδια;; Η αστυνομία δεν το ήξερε; Δεν είναι επικίνδυνο το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός; Αυτό που λέω είναι κάτι άγνωστο; Είναι γνωστό ότι πολλοί αναρχικοί έχουν ενταχθεί στους οπαδούς των ομάδων».

Και κατέληξε: «Η πολιτεία βγάζει νόμους για να τιμωρεί. Εγώ από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Μην νομίζετε ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αλλά έχουν συμβεί και στην Αγγλία με τους οπαδούς της Λίβερπουλ που η αστυνομία τους κατηγορούσε αδίκως και χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να αποκαλύψει η αστυνομία ότι δεν έφταιγαν σε τίποτα».

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.