Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τον Μάιο το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου My Greek Drama…

15 Απριλίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το βιβλίο της Γιάννας Αγγελοπούλου με τίτλο «My Greek Drama», βγαίνει τον Μάιο στις διεθνείς αγορές, σε εκδόσεις «Greenleaf»

Η κα Αγγελοπούλου επιχειρεί μέσα από την προσωπική της διαδρομή –με αφετηρία τα πρώτα βήματα στην Κρήτη και φτάνοντας μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες– να περιγράψει και να αποτυπώσει με τη δική της ματιά, εμπειρίες, βιώματα και γεγονότα που συνδέονται με την εποχή.

Γεγονότα της προσωπικής ζωής, αλλά και δημοσίων πραγμάτων, συναντιούνται σε μία αφήγηση βιωματική, όπου η δημόσια διάσταση παραμένει σημαντική και κυρίαρχη.

«Ισορροπώντας ανάμεσα στη μητρότητα, τις επιχειρήσεις και μία θέση στα ανώτερα κλιμάκια της παγκόσμιας κοινωνίας, η Γιάννα δεν έχασε ποτέ το πάθος της για τα κοινά, φέρνοντας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 πίσω από το χείλος της καταστροφής σε αυτό που αργότερα ονομάστηκε “ονειρεμένοι αγώνες”» σημειώνεται στην ιστοσελίδα mygreekdrama.com, όπου «φιλοξενούνται» κριτικές για το βιβλίο της, βιογραφικά στοιχεία, φωτογραφίες της, καθώς και δραστηριότητές της ανά την υφήλιο.

Για το βιβλίο έχουν γράψει, μεταξύ άλλων, οι Μπιλ Κλίντον και Τζορτζ Στεφανόπουλος.

Στο χρονικό διάστημα από τις 25 Απριλίου έως και 31 Μαϊου, η κ. Αγγελοπούλου θα μιλήσει για το βιβλίο της, και όχι μόνον, σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και εκπαιδευτικές κοινότητες, στη Βοστόνη, το Νιούαρκ, το Σικάγο, το Τορόντο, τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον, την Ατλάντα, τη Φιλαδέλφια και το Σιάτλ.

www.newsit.gr

This entry was posted on Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2013 at 21:02 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply