Κλείδωσε το… όνειρο

Κλείδωσε το… όνειρο

Με ένα γκολ του Ίλιτς στο 75ο λεπτό, ο ΠΑΣ Γιάννενα νίκησε 1-0 την Κέρκυρα στους «Ζωσιμάδες» και εξασφάλισε, μία στροφή πριν το τέλος, την συμμετοχή του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Μία ονειρεμένη χρονιά για τον ΠΑΣ φτάνει στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι Γιαννιώτες νίκησαν 1-0 την Κέρκυρα στους «Ζωσιμάδες» με γκολ του Ίλιτς στο 75΄και εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, μία στροφή πριν το φινάλε.

Το ματς

Ο ΠΑΣ από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν καλύτερος από την Κέρκυρα. Είχε την κατοχή της μπάλας, προσπαθούσε να φτιάξει φάσεις και φαινόταν ότι ήταν η ομάδα που είχε το κίνητρο. Στο 6ο λεπτό μόλις, ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Στρατηλάτη.

Οι Γιαννιώτες προσπαθούσαν να αλλάξουν γρήγορα την μπάλα και να ανοίξουν την άμυνα της Κέρκυρας. Στο 26ο λεπτό ο Ίλιτς τροφοδότησε στην περιοχή τον Κοροβέση αλλά το σουτ που δοκίμασε έφυγε άουτ. Οι ευκαιρίες για τον ΠΑΣ συνεχίστηκαν… Μάλιστα, στο 39΄χάθηκε μία διπλή φάση με τον Στρατηλάτη να λέει «όχι» και στον Γεωργίου και στον Πάντο στην ίδια φάση. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κέρκυρα περιορίστηκε ακόμα περισσότερο σε παθητικό ρόλο και έδωσε γήπεδο στον ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ αν και ο Στρατηλάτης ήταν σε καλή μέρα και είχε σωστές τοποθετήσεις. Τελικά στο 75ο λεπτό, ο Τζημόπουλος τροφοδότησε τον Ίλιτς στο σημείο του πέναλτι και ο τελευταίο σήκωσε την μπάλα και σούταρε δυνατά κάνοντας το 1-0.

Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και έτσι ο ΠΑΣ εξασφάλισε την συμμετοχή του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Πάντος,Κολοβέτσιος, Τζιμόπουλος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου (72΄Γιάκος), Ντε Βινσέντι (79΄Βίλα), Κοροβέσης, Ίλιτς

Κέρκυρα: Στρατηλάτης, Βενέτης, Πετρούσης, Τσουμάνης, Αθανασίου, Ηλιάδης, Σταμογιάννος, Κρητικός, Λεόν, Αγρίτης, Κυβελίδης (55΄Γκέσιος)

 

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.