«Βασίλισσα» με τα όλα της!

«Βασίλισσα» με τα όλα της!
Τον διέλυσε! Με χατ-τρικ του Ιωάννου, η Βέροια επικράτησε με το εμφατικό 5-0 του Πλατανιά, πήρε τους τρεις βαθμούς και βλέπει την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα να είναι προ των πυλών!

Φόβο και τρόμο σκόρπισε Βέροια και… Ιωάννου!

Η «βασίλισσα του βορρά» επικράτησε με το εμφατικό 5-0 του Πλατανιά, με τον φορ της να κάνει «πράγματα και θαύματα», πετυχαίνοντας χατ-τρικ!

Το σκορ είχε ανοίξει ο Κόστλι και το… έκλεισε ο Ολαϊτάν. Η ομάδα της Ημαθίας ανέβηκε στους 33 βαθμούς και βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα.

Τραγικός ο Πλατανιάς στο σημερινό ματς, όμως έχει (σχεδόν) σίγουρο το κεφάλι του… ήσυχο, περιμένοντας και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανθρακικό.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Βέροια-Πλατανιάς για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Το ματς

Ναι μεν η σκοπιμότητα για ανάγκη βαθμών ήταν μεγάλη, όμως αυτό διόλου εμπόδισε το επιθετικό παιχνίδι. Από τα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έπαιζαν ανοιχτά, με τον Πλατανιά να έχει δύο… αναγνωριστικά σουτ, όμως κάπου εκεί ανέλαβε δράση η Βέροια. Πήρε πλήρως τα ηνία του αγώνα κι άρχισε να δημιουργεί και να ψάχνει διαδρόμους για να φτάσει στο γκολ. Και δικαιώθηκε για την ολοκληρωτική της κατοχή. Αφού λοιπόν ο Ιωάννου δεν πλασάρε σωστά εξ’ επαφής, ήρθε ο Κόστλι στο 27’ να προλάβει την έξοδο του Ζαλούντοκ και από κοντά να γράψει το 1-0.

Η «βασίλισσα του βορρά» δεν έμεινε εκεί. Γιατί έξι λεπτά αργότερα επωφελήθηκε το γεγονός πως η άμυνα των Κρητικών είχε ανέβει ψηλά και «χτύπησε» για δεύτερη φορά! Ο Ολαϊτάν έφυγε στην κόντρα από τα δεξιά, βρέθηκε φάτσα με τον Ζαλούντοκ, όμως προτίμησε να… σπάσει την μπάλα στον Ιωάννου, ο οποίος προ κενής εστίας έδωσε περισσότερη… ασφάλεια στην ομάδα του με το υπέρ της 2-0. Με αυτό το σκορ οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο και το σαφές προβάδισμα νίκης για τους γηπεδούχους.

Ο Αναστασιάδης έκανε αλλαγές για να τονώσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας του. Μάταια όμως. Γιατί το δίδυμο του δεύτερου τέρματος, συνεργάστηκε εκ νέου, με το ίδιο αποτέλεσμα! Ο Ολαϊτάν… σέρβιρε, ο Ιωάννου έκανε ωραίο σουτ στην γωνία και το 3-0 είναι γεγονός, με τους παίκτες του Πλατανιά να μην μπορούν να το πιστέψουν. Αν κάποιος πίστεψε πως το παιχνίδι… τελείωσε εκεί, μάλλον δεν είχε υπολογίσει την συνέχεια… του show!

Κι αυτό γιατί ο Ιωάννου βρισκόταν σε σεληνιασμένο βράδυ και την ίδια ώρα ο Πλατανιάς ήταν… εκτός γηπέδου. Έτσι, σε ακόμη μια αντεπίθεση, ο Κόστλι βρέθηκε από τα αριστερά, έκανε την σέντρα-σουτ και ο Ιωάννου στην πορεία της μπάλας, την έστειλε στα δίχτυα των Κρητικών για το προσωπικό του χατ-τρικ και… φοβερό 4-0 υπέρ της Βέροιας! Το «κερασάκι στην τούρτα» μπήκε από τον Ολαϊτάν, όταν ένα λεπτό πριν το φινάλε, δέχθηκε εξαιρετική πάσα και απέναντι από τον Ζαλούντοκ σημείωσε το τελικό 5-0, ολοκληρώνοντας το μαγικό βράδυ της «βασίλισσας»!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γκιγιέρμο, Ολαϊτάν, Γεωργέας, Ιωάννου, Κόστλι

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μπερτέν, Καλτσάς, Παυλίδης, Ρεάνο, Μοκάκε, Τζημογιάννης

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζαλούντοκ, Στόλερ, Κουρτεσιώτης, Ποτουρίδης, Δημήτρης (46’ Δέντσας), Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (46’ Μαραγκουδάκης), Τετέ, Αναστασάκος, Ναζλίδης (82’ Μπέλιτς), Γιάννου

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Μιρτσέτα, Τσιντί

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.