Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας 13 – 14 Απριλίου 2013

http://3.bp.blogspot.com/-RBU2wJaITwQ/UWl39pF6N3I/AAAAAAAB1HI/yCmj8tB1nxI/s1600/23.jpgΗ εκκίνηση των «αγωνιζόμενων» αυτοκινήτων – αντίκα, της ΛΕΚΑΜ (Λέσχης Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας), δόθηκε από την πόλη της Κοζάνης το Σάββατο (13/4), όπου μέσω της παλιάς οδού Κοζάνης – Γρεβενών επισκέφτηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Μηλιά Γρεβενών και στη συνέχεια έκαναν στάση στην κεντρική πλατεία Γρεβενών.

Δείτε:  τον Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη να μιλάει για το 9ο Εαρινό Ράλλυ, αλλά και μία σύντομη βόλτα στα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στην πόλη μας:

Αργότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, έκαναν στάση για φαγητό στην Αετιά και κατευθύνθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας και από εκεί στη Σαμαρίνα Γρεβενών .

Δείτε φωτογραφίες από τα αυτοκίνητα, μιας άλλης εποχής: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Ο τερματισμός του ράλλυ, θα γίνει τις απογευματινές στο ξενοδοχείο Λεωνίδας, στο χωριο Φιλιππαίοι. Εκεί οι αγωνιζόμενοι θα κάνουν βόλτα με τα άλογα (ιππασία) ή με μοτοσυκλέτες τετράτροχες,(γουρούνες), στα γειτονικά δάση.

Το βράδυ του Σαββάτου θα υπάρχει ζωντανή μουσική σε αίθουσα του ξενοδοχείου.
Star-fm.gr: Σίγουρα θα περάσουν καλά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.