Συνελήφθησαν την Παρασκευή (12-04), στη Νεάπολη Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης Κοζάνης και αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού Καστοριάς, ένας 24χρονος και στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, ένας 23χρονος, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 24χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία, που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους (5,1) γραμμαρίων.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι την ανωτέρω ποσότητα ο 24χρονος την είχε προμηθευτεί την Πέμπτη (11-04) τις βραδινές ώρες, από έναν 23χρονο στα Γρεβενά, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στα Γρεβενά την Παρασκευή το πρωί.

Επιπλέον, σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο σπίτια του 23χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (12,2) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.