Απαλλάχθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ

Έπειτα από την κατακραυγή και το «τέλος» του ποδοσφαίρου για την εφετινή σεζόν, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αποφάσισε να τιμωρήσει με την κατώτερη ποινή που μπορούσε να επιβάλλει στον Γιώργο Κατίδη, για τον φασιστικό χαιρετισμό στο ματς ΑΕΚ – Βέροια (16/3) της Σούπερ Λιγκ.

Ο 19άχρονος μεσοεπιθετικός έλαβε ποινή 5 αγωνιστικών, τρίμηνη απαγόρευση εισόδου από τους αγωνιστικούς χώρους και 1.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο η ΠΑΕ ΑΕΚ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

Σημειώνεται πως η ΕΠΟ έχει θέσει τον ποδοσφαιριστή εκτός Εθνικών ομάδων δια βίου, ενώ η «Ένωση» τον έχει αφήσει εκτός ομάδας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Αναλυτικά, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση:

«Με την υπ΄αριθμ. 142/04.04.2013 απόφασή της απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ και κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Γεώργιο Κατίδη, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επιβάλλει σ’ αυτόν ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών, απαγόρευση εισόδου του στα γήπεδα για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ (Αγώνας Super League ΑΕΚ-ΒΕΡΟΙΑ στις 16/3/2013)».

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.