Δείτε την προϊστορία…

Απόδειξη υπεροχήςΤους λόγους για τους οποίους για ακόμη μία σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής θέλει να αποδείξει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» (19:30, Novasports 1, Starfm933).

Οι παίκτες του Μίτσελ παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν το «τρίποντο» κόντρα στους Θεσσαλονικείς, προσφέροντας παράλληλα γκολ και θέαμα στους οπαδούς που θα γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο.

Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το σημερινό ματς για τον κόσμο και την ομάδα και αυτό προσπάθησε να μεταφέρει στις ομιλίες του καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Επίσης, υπάρχουν και άλλα κίνητρα για τον Ολυμπιακό: της μεγαλύτερης διαφοράς από τον δεύτερος και των συνολικών βαθμών στο τέλος της σεζόν.

Όσον αφορά τα πλάνα του 50χρονου προπονητή, δεν άνοιξε τα χαρτιά του στις τελευταίες προπονήσεις των «ερυθρολεύκων» και τα όποια συμπεράσματα βγαίνουν από τις δοκιμές που έκανε.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα, ενώ ως εσωτερικά χαφ θα παίξουν ο Μανιάτης και ο Μασάντο. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Φουστέρ, Αμπντούν και Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Κοντρέρας, Γκρέκο, Μοντέστο, Μήτρογλου, Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος. Εκτός έμειναν οι Ιμπαγάσα, Σιόβας, Λυκογιάννης, Ντιακιτέ, Πάντελιτς και Πίνο.

Προϊστορία

Η κυριαρχία του Ολυμπιακού στα εντός έδρας παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ, αποτυπώνεται εύγλωττα από τα αποτελέσματα: 40 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες (η τελευταία στα πλέι οφ του 2010 με 2-1).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία ισοπαλία σε αγώνα πρωταθλήματος στο Λεκανοπέδιο είναι το 1-1 της 1ης Μαρτίου 1987!

Ημερομηνία Αγώνες Αποτελέσματα (Σκόρερ)

02/10/11 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1 (34′ Φουστέρ, 42′ Τζιμπούρ – 24′ Μπαλάφας)
21/11/10 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 (37′, 72′ Μιραλάς, 87′ Ρόμενταλ)
24/01/10 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1 (20΄ Εντίνιο)
16/11/08 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-0 (44′ Πατσατζόγλου, 85′ Ντιόγο)
04/11/07 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1 (52′ Τοροσίδης, 65′ Κοβάσεβιτς – 42′ Κωνσταντινίδης)

Σταύρος Καλογεράκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.