Μετά το «δεν έχουν… άντερα»

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις του Φάμπρι, μετά την ήττα από τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ και όπως φαίνεται το κλίμα για τον Ισπανό τεχνικό είναι ιδιαίτερα αρνητικό. Μάλιστα, στα επόμενα 24ωρα αναμένεται και να υπάρξει διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την ΠΑΕ να στηρίζει τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν να γυρίσουν το ματς. Έξαλλοι οι παίκτες στα αποδυτήρια των Πρασίνων, με τον Καρνέζη να ζητάει εξηγήσεις από τον προπονητή της ομάδας.

Μετά τις δηλώσεις του Φάμπρι, που μίλησε για παίκτες χωρίς… άντερα, κύκλοι της ΠΑΕ έλεγαν πως «η διοίκηση άκουσε τις δηλώσεις του προπονητή και δεν συμφωνεί με τα όσα ανέφερε για το πάθος και τη διάθεση, αφού ως προς αυτά είμαστε ικανοποιημένοι. Στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας και πάνω τους θα χτίσουμε τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος».

Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Πρασίνων τα επόμενα 24ωρα…

Ζήτησε εξηγήσεις ο Καρνέζης

Εν τω μεταξύ, οι παίκτες πληροφορήθηκαν τα λεγόμενα του Φάμπρι και τον περίμεναν με… άγριες διαθέσεις στα αποδυτήρια, με τον Ορέστης Καρνέζη να του ζητά τον λόγο: «Δεν είναι δυνατόν να μιλάς έτσι για εμάς. Θα πρέπει κι εσύ να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να ανακαλέσεις τα όσα είπες εναντίον των παικτών», είπε ο αρχηγός του ΠΑΟ στον Φάμπρι.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.