Οι γονείς του ηθοποιού στέλνουν τις εξετάσεις στην Αμερική

http://www.newsbeast.gr/files/temp/089D8ADE5B12C1BB4C60F37A77D045F8.jpgΜάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στην Εντατική του ΚΑΤ ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο ατύχημα, το πρωί της Κυριακής, στην Αττική Οδό.

Ο 26χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Σύμφωνα με την Espresso, o νεαρός δεν υπεβλήθη χτες σε καμία νέα εξέταση, αφού οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να μην ταλαιπωρήσουν επιπλέον τον οργανισμό του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι γονείς του ηθοποιού είναι αποφασισμένοι να στείλουν όλες τις ιατρικές εξετάσεις στην Αμερική, προκειμένου να λάβουν και μία δεύτερη γνώμη για την κατάσταση της υγείας του.

Το ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν ο 25χρονος ηθοποιός οδηγούσε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο με προορισμό τα studio ΚΑΠΑ, όπου είχε προγραμματισμένο γύρισμα για την νέα εκπομπή μαγειρικής «Dr Cook».

Στις 9.06 σταμάτησε το αυτοκίνητό του που οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου.

Τότε, έπεσε επάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα της Αττικής Οδού, το οποίο έσπευδε για βοήθεια σε άλλο σημείο του δρόμου.

Από τη σύγκρουση ο Τόμας Πρωτόπαπας τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα και το κεφάλι.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το υλικό από τις κάμερες που παρακολουθούν για λόγους ασφαλείας όλα τα σημεία Αττικής Οδού.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.