http://4.bp.blogspot.com/-3wCGjcaQGl8/US0Zz374X6I/AAAAAAABuK4/MeVGPdLdKTQ/s1600/P2264228.JPGΣτα Γρεβενά βρέθηκε την Τρίτη (26/2) ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα, τηρήθηκε κατά γράμμα, και νωρίς το απόγευμα επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη κκ Σέργιο όπου έγινε συζήτηση και για το συγγραφικό του έργο το οποίο μάλιστα τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών.

http://4.bp.blogspot.com/-eituSokSpPE/US0Z5fkq1EI/AAAAAAABuLY/lnYl7Px_lpM/s1600/P2264231.JPG
Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε τα καλύτερα στον Υπουργό και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

http://3.bp.blogspot.com/-UACI1u8EbQw/US0aAKBvBBI/AAAAAAABuLw/XeuSmIlVDpA/s1600/P2264242.JPG

Στη συνέχεια ο Υπουργός κατευθύνθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Γρεβενών όπου έγινε δεκτός από τον Δήμαρχο Δημοσθένη Κουπτσίδη, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και συνεργάτες του Δημάρχου.

Ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος όπου ο Δήμαρχος, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας αλλά και στο Πολεμικό Μουσείο της πόλης που προγραμματίζεται να ξεκινήσει το ερχόμενο Πάσχα:

Ο Υπουργός, μιλώντας ως παλαιός «γνωστός στους αγώνες» με τον Δήμαρχο, υποσχέθηκε στήριξη στον Δήμο Γρεβενών και επιτάχυνση των εργασιών για την ολοκλήρωση του μουσείου:

 

http://4.bp.blogspot.com/-zWBNZTgRELA/US0aS1rZ-hI/AAAAAAABuNQ/AqpRn9u6VLw/s1600/P2264281.JPG

Στην επίσκεψή του Υπουργού στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης, είχε με τον Υπουργό μία ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων για πολλά ζητήματα που αφορούν την ΠΕ Γρεβενών.

Ο Γιώργος Δασταμάνης, ζήτησε εκτός των άλλων, την συμβολή του Υπουργού στην ολοκλήρωση της Ε-65, «ενός δρόμου που θα ανοίξει διέξοδο και στη Νότια Ελλάδα».

Έγινε βέβαια αναφορά και για τη Βασιλίτσα:

Κοινές δηλώσεις μετά την συνάντηση:

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη:(Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.