Την Κοζάνη και τα Γρεβενά θα επισκεφθεί την Τρίτη (26 /2) ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

-Στις 09.00 ο ΥΜΑΘ θα συναντηθεί στο Επισκοπείο με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερβιών και Κοζάνης κ.κ. Παύλο.

-Στις 10.00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Κοζάνης, κ. Λάζαρο Μαλούτα, στο Δημαρχείο.

-Στις 11.00 θα ακολουθήσει συνάντηση του ΥΜΑΘ με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιο Δακή, στο κτίριο της Περιφέρειας.

-Στις 11.45 ο κ. Καράογλου πρόκειται να επισκεφθεί το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κ. Ιωάννη Σόκουτη.

-Στις 12.00, στο πλαίσιο αξιοποίησης των δυνατοτήτων ανάπτυξης της Μακεδονίας και της Θράκης, ο ΥΜΑΘ θα προεδρεύσει σύσκεψης με τα προεδρεία των επιμελητηρίων Δυτικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη κ. Δακή. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης.

-Στις 17.00 ο κ. Καράογλου θα μεταβεί στα Γρεβενά όπου θα συναντηθεί στο Επισκοπείο με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  Γρεβενών, κ.κ. Σέργιο.

-Στις 18.00 θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Γρεβενών, κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, στο Δημαρχείο, ενώ

-στις 19.00 θα επισκεφθεί στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη.

-Η επίσκεψη του κ. Καράογλου στη Δυτική Μακεδονία θα ολοκληρωθεί στις 20.30, όταν και θα συναντηθεί με μέλη της ΝΟΔΕ Κοζάνης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.