Προσήχθησαν 145 εργαζόμενοι και έγιναν 25 συλλήψεις
Αστυνομικές έφοδοι σε νυχτερινά κέντρα «strip show»
Επιχείρηση σε οκτώ νυχτερινά κέντρα «strip show» έκαναν κλιμάκια της Αστυνομίας στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό πιθανών θυμάτων εμπορίας λευκής σάρκας.

Συνελήφθησαν συνολικά 25 άτομα, από τα οποία 14 άνδρες και 11 αλλοδαπές γυναίκες. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και της στέρησης βιβλιαρίου υγείας από άτομα αλλοδαπής υπηκοότητας, ενώ σε βάρος ενός συλληφθέντος ημεδαπού διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε δικαστική απόφαση.

Προσήχθησαν επίσης 145 εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα κέντρα. Σε βάρος πέντε εξ αυτών βεβαιώθηκαν σχετικές παραβάσεις, καθώς δεν κατείχαν την προβλεπόμενη αδείας εργασίας.

Επιπλέον, στις περιπτώσεις που διαπιστώθηκε ότι οι αλλοδαπές χορεύτριες επιδίδονταν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε ασελγείς πράξεις με πελάτες έναντι χρηματικής αμοιβής, βεβαιώθηκαν σχετικές παραβάσεις και θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής τους απέλασης.

Όπως αναφέρει το ΒΗΜΑ, κατασχέθηκε το ποσό των 1.810 ευρώ και πλήθος καρτών διαφόρων χρωματισμών και λογοτύπων, οι οποίες χρησιμοποιούνταν αντί χρημάτων στις συναλλαγές των πελατών με τις χορεύτριες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.