Συνελήφθη πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης, συνελήφθη  για μη απόδοση ΦΠΑ της ΠΑΕ, ύψους 436 χιλιάδων ευρώ.

Η μη απόδοση ΦΠΑ της ΠΑΕ Άρης, αφορά τις περιόδους από  1.1.12 έως  30.6.12 και από  1.7.12 έως  3/9/11.  Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας, Αντώνη Ζαμπέτα, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός και την σύλληψη του πρώην προέδρου, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία.

Οι δύο πρώην παράγοντες του Άρη, οι οποίοι βαρύνονται με κακούργημα, θα οδηγηθούν στον ανακριτή.  Η υπερασπιστική τους γραμμή, θα βασιστεί πάνω στο γεγονός ότι η ΠΑΕ Άρης έχει καταθέσει αίτηση  υπαγωγής στο άρθρο 99 και ότι μέχρι να εκδοθεί η τελική απόφαση για την υπαγωγή της ή όχι, έχουν παγώσει όλες της οι υποχρεώσεις.

Όπως γράφουν τα Νέα, για  να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο πρώην παράγοντες του Άρη, θα πρέπει να καταβληθεί ένα ποσό γύρω στις 85 χιλιάδες ευρώ και να γίνει ρύθμιση για το υπόλοιπο.  Τα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν στα ταμεία της ΠΑΕ, η οποία θα ήθελε να βοηθήσει μεν, δεν υπάρχουν τα χρήματα  για να το κάνει δε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.