Την πρώτη νίκη στην ιστορία του επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ίλιτς στο 18′ σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται με δέκα παίκτες από το 13′ λόγω αποβολής του Καμπάνταη και τους νικητές να ολοκληρώνουν επίσης με δέκα παίκτες το ματς λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τζημόπουλου στο 59′.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο ματς και απείλησε τον ΠΑΣ σε δύο περιπτώσεις. Στο 5′, ο Γουνδουλάκης βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Ντούνη, αλλά ο Ταμπάσης μπλόκαρε το σουτ του, ενώ στο 11′ ο Ταμπάσης σταμάτησε ξανά το μονοκόμματο σουτ του Ντούνη.

Στο 13′, οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, αφού ο Καμπάνταης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, για χτύπημα στον Τζημόπουλο και άφησε τους γηπεδούχους από πολύ νωρίς με 10 παίκτες.

Πέντε λεπτά αργότερα, στο 18′, ο Ντε Βινσέντι μπήκε στην περιοχή, σούταρε από πλάγια θέση, ο Γιαννακόπουλος έδιωξε αρχικά, αλλά στην επαναφορά ο Ίλιτς σκόραρε από κοντά και έκανε το 0-1.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα του ΠΑΣ είχε ως συνέπεια η ομάδα του Χριστόπουλου να είχε την κατοχή και τον έλεγχο του ρυθμού, με τους κυανέρυθρους να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ετσι, το 1-0 υπέρ του ΠΑΣ έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο 59′, αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία στην αναμέτρηση, αφού ο Τζημόπουλος αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον ΠΑΣ με 10 παίκτες.

Από εκείνο το σημείο, ο Πανιώνιος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αύξησε την πίεση του στα καρέ του Ταμπάση, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει καλές φάσεις για γκολ.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΣ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0, όταν ο Βίλα βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαννόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έσωσε την ομάδα του, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Πανιώνιος… άγγιξε την ισοφάριση, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κούρντι πήρε την κεαφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ!

Τελικά, η ομάδα του Χριστόπουλου κράτησε το υπέρ του 1-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κοντοχρήστος (84′ Τσαμουρλίδης), Παντίδος (76′ Μπεγκλετσής), Παναγιωτούδης (56′ Μενδρινός), Κολοβός, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Τόσκας, Ντούνης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Πάντος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Κεϊτά (51′ Λίλα), Τσουκαλάς, Γεωργίου (62′ Κολοβέτσιος), Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (85′ Βίλα), Ίλιτς.

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.