Με τον Παπαδόπουλο να ανοίγει το σκορ και τον Λουσέρο να πετυχαίνει ακόμα δύο τέρματα, ο Πανθρακικός νίκησε τον Λεβαδειακό με 3-0 στην Κομοτηνή.

Ο Πανθρακικός έφτασε στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 14ο λεπτό, όταν σε μια φάση διαρκείας ο Τζάνης σέντραρε στον Λουσέρο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ από κοντά με το κεφάλι.

Οι Βοιωτοί απάντησαν στις ευκαιρίες στο 37′, όταν ο Μουλόπουλος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Ακόστα να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι λίγο άουτ.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Πανθρακικός οι «κροκόδειλοι» άνοιξαν το σκορ 38ο λεπτό με ψύχραιμο σουτ του Δημήτρη Παπαδόπουλου, μετά από παράλληλη μπαλιά του Λουσέρο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Πανθρακικό να χάνει μία ακόμα καλή ευκαιρία, όταν μετά από σέντρα του Βαϊρουά ο Παπαδόπουλος πήρε μία κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Γάλλος άσος ήταν ο δημιουργός του δεύτερου γκολ για τον Πανθρακικό, όταν το σουτ του βρήκε στο δοκάρι του Κασμερίδη και ο Λουσέρο από κοντά έκανε το 2-0.

Το 3-0 έγινε στο 62′ με κοντινό πλασέ του Λουσέρο, μετά από πάσα του Βαϊρουά και… προσποίηση του Παπαδόπουλου που μπέρδεψε την άμυνα του Λεβαδειακού έγραψε το τελικό σκορ.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανθρακικός – Λεβαδειακός για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 34′ Πόι, 66′ Χοσέμι

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Βαϊρουά (74′ Βαϊρουά), Τζάνης (57′ Μίνγκας), Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Χρήστου (28′ Σκλιοπίδης), Παπαδόπουλος, Σερφά

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Ρομέου (74′ Καχεγιόν), Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Χοσέμι, Κόρμπος, Πόι, Μεντί, Ακόστα (59′ Ροζέριο)

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.