Στο ισόπαλο και… δίκαιο 1-1 έμειναν Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα με τους Βοιωτούς να διατηρούνται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Πολλά κρίνονταν στη «μάχη» της Λιβαδειάς, όπου οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να πάρουν προβάδισμα για τα πλέι οφ.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με κεφαλιά του Τζημόπουλου στο 57ο λεπτό, αλλά με εκπληκτικό γκολ του Ζησόπουλου, ο Λεβαδειακός «γύρισε» το ματς στο 1-1, αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο βάσει της συνολικής εικόνας των δύο ομάδων…

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές καλές στιγμές. Ο ΠΑΣ είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά στην συνέχεια η ομάδα της Βοιωτίας ισορρόπησε το ματς και είχε και μια ευκαιρία με τον Λισγάρα. Στο Β’ ημίχρονο, οι ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους, και πέτυχαν από ένα γκολ με τους γηπεδούχους να είναι λίγο πιο δραστήριοι, αλλά τους φιλοξενούμενους να προηγούνται.

Στο 57′ ο Ντε Βινσέντι έκανε το σουτ με τον Κασμερίδη να διώχνει σε κόρνερ και με την εκτέλεση ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η «απάντηση» των Βοιωτών ήρθε στο 66′, έπειτα από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Ακόστα από τα αριστερά και τον Ζησόπουλο να πιάσει ένα εκπληκτικό σουτ στην κίνηση για το 1-1.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

 


Διαιτητής/Βοηθοί: Αρετόπουλος (Τρικάλων)/Δημόπουλος (Μακεδονίας), Βερρής (Λέσβου)

Κίτρινες: Μουλόπουλος (25′, Λεβαδειακός), Λισγάρας (91′, Λεβαδειακός)-Λίλα (16′, ΠΑΣ Γιάννινα), Γεωργίου (39′, ΠΑΣ Γιάννινα)

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κασμερίδης, Μουλόπουλος (80′ Μαχαίρας), Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μάρτινς (86′ Μίλιεβιτς), Ακόστα, Βασιλείου (72′ Ρομέου).

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Γεωργίου (63′ Βιλά), Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (90′ Κοροβέσης), Ίλιτς (78′ Κειτά).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.