Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη της ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη που τον κατηγορεί για υπεξαίρεση χρημάτων από την “κιτρινόμαυρη ΠΑΕ” για την περίοδο που ήταν το αφεντικό της ΠΑΕ.

Την απόφαση, για αναβολή έλαβε το 1ο τριμελές εφετείο κακουργημάτων καθώς οι αρχές των Σκοπίων, δεν έχουν αποστείλει ακόμα τα έγγραφα που επιτρέπουν να δικαστεί ο Μάκης Ψωμιάδης και για άλλα αδίκηματα πλην της υπόθεσης των στημένων.

Από την πλευρά του νομικός της ΑΕΚ στην υπόθεση, Χάρης Οικονομόπουλος, υποστήριξε πως σε επικοινωνία που είχε με τον εκπρόσωπο Τύπου του υπουργείου εξωτερικών, τον ενημέρωσε πως έπειτα από επίσημο διάβημα του συνδέσμου Ελλάδας – Σκοπίων, υπήρξε η πληροφόρηση, πως ο σχετικός φάκελος που θα μεταφέρει το έγγραφο με το οποίο θα δίνεται η δυνατότητα να δικαστεί ο Ψωμιάδης και για άλλες υποθέσεις είναι συμπληρωμένος και είναι θέμα χρόνου απλά η αποστολή του εγγράφου στην Ελλάδα προκειμένου να απελευθερωθεί η δυνατότητα να δικαστεί ο Ψωμιάδης και για άλλες περιπτώσεις, πλην αυτής του σκανδάλου με τους στημένους αγώνων.

Αιχμές από τον συνήγορο της ΑΕΚ

Το 1ο τριμελές εφετείο κακουργημάτων όμως δείχτηκε το αίτημα της υπερσίτιση του Ψωμμιάδη για ναβολή και ο Χάρης Οικονομόπουλος άφησε αιχμές σχολιαζόταν τις εξελίξεις.

“Η αναβολή της υπόθεσης φέρνει αναμνήσεις εννέα χρόνων πίσω, όπου ένας άλλος ανακριτής άφησε ελεύθερο των Ψωμιάδη με εγγύηση 30.000 ευρώ. Η ενημέρωση που έχουμε από τα Σκόπια μέσω υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει πως όλα τα έγγραφα θα σταλούν. Πάντως η επ’ αόριστον αναβολή δεν σημαίνει ματαίωση. Η δίκη θα γίνει ακόμα και αν ο Ψωμιάδης αφήσει να δικαστούν τα ξαδέρφια του, οι λογιστές του και όποιον άλλο έχει εμπλέξει στην υπόθεση”, είπε κατά την αποχώρηση του.

Megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.