Η 20χρονη Μινάμι Μινεσίγκι επέλεξε την αυτοδιαπόμπευση ως ένδειξη μετανοίας

Ιαπωνία: Ποπ σταρ κουρεύτηκε με την ψιλή επειδή έκανε... σεξΑν στη Δύση, το κοινό είναι συνηθισμένο στα μικρά ή μεγαλύτερα παραπτώματα των τραγουδιστών της ποπ μουσικής, στην Ιαπωνία τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και τα είδωλα των εφήβων οφείλουν να είναι τύπος και υπογραμμός και σε κάθε περίπτωση να λειτουργούν ως πρότυπα. Ακόμη κι έτσι όμως, η δημόσια δακρύβρεχτη συγνώμη της 20χρονης τραγουδίστριας Μινάμι Μινεγκίσι επειδή πέρασε ένα βράδυ με τον φίλο της φαντάζει κάπως ακραία.

Παρά τη συγκινητική απολογία της για το γεγονός, το πιο εκπληκτικό ήταν η εμφάνισή της. Η νεαρή τραγουδίστρια είχε ξυρίσει το κεφάλι της, σε μια παραδοσιακή πράξη μετάνοιας. Η Μινεγκίσι εξήγησε ότι αποφάισε να κόψει τα μαλλιά της αμέσως αφ’ ότου είδε τη φωτογραφία της, με το πρόσωπο κρυμμένο πίσω από μια χειρουργική μάσκα και ένα καπέλο του μπέιζμπολ, να βγαίνει από το διαμέρισμα του 19χρονου χορευτή φίλου της.

Η δραματική χειρονομία της ήρθε απλά να τονίσει τους σκληρούς κανόνες στους οποίους οφείλουν να υπακούουν οι ιάπωνες σταρ: σε κάθε περίπτωση πρέπει να εμφανίζονται ως άμεμπτου ηθικής.

Μάλιστα η νεαρή τραγουδίστρια παρακάλεσε τα άλλα του δημοφιλούς συγκροτήματος ΑΚΒ48 να τη συγχωρέσουν και να της επιτρέψουν να παραμείνει στο συγκρότημα δηλώνοντας ότι τα πάντα ήταν δικό της λάθος και ότι, παρ’ όλο που δεν πιστεύει ότι θα συγχωρεθεί απλώς με το να ζητήσει συγνώμη, δεν θέλει να εγκαταλείψει το ΑΚΒ48.

Το βίντεό της στο YouTube είχε περισσότερους από επτά εκατομμύρια θεατές:

ΤΟ ΒΗΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.