Δεν έχει ταβάνι…

Δεν έχει ταβάνι…Νέα παράσταση από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος πέρασε σαν σίφουνας από τα Χανιά επικρατώντας 3-0 του Πλατανιά χάρη σε τέρματα του Σανκαρέ (12’), του Ναβάρο (33’) και του Περόνε (35’). Μεγάλη εμφάνιση για ένα ακόμα παιχνίδι από τον Ντε Μπλάσις. Δεύτερη πλέον, η ομάδα του Τσιώλη, προσπέρασε τον ΠΑΟΚ, την στιγμή που ο Πλατανιάς «μπλέκει» για τα καλά.

Ουσιαστός, μεστός και αποτελεσματικός, έτσι παρουσιάστηκε ο Αστέρας Τρίπολης στα πρώτα 45 λεπτά στο γήπεδο των Περιβολίων. Οι Αρκάδες, θύμισαν τον Αστέρα… της Τρίπολης και με τον Σανκαρέ «ξεκλείδωσαν» νωρίς την άμυνα των Κρητικών. Από εκεί και πέρα τα πάντα ήταν πιο εύκολα. Με σωστή κυκλοφορία και τον Ντε Μπλάσις με τον Ναβάρο να είναι εξαιρετικοί, έφτασαν σε δύο ακόμα γκολ, αρχικά με τον Ισπανό και στη συνέχεια με τον Περόνε.

Από την άλλη πλευρά, όσο και να φώναζε ο Άγγελος Αναστασιάδης για ορθολογική ανάπτυξη, σωστή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας, αυτό δεν γινόταν, με τον Πλατανιά να έχει να θυμάται μια ωραία ενέργεια και σουτ του Αναστασάκου έξω από την περιοχή. Το πολύ γρήγορο 3-0 σε συνδυασμό με την έντονη βροχόπτωση ανάγκασαν αρκετό κόσμο να φύγει από το γήπεδο, ενώ όσοι έμεναν στις θέσεις τους χειροκρότησαν την ομάδα του Τσιώλη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διορθωτικές κινήσεις από τον Αναστασιάδη και δύο κινήσεις στην σκακιέρα. Οι Κρητικοί βελτιώθηκαν αισθητά, πάτησαν την περιοχή του Φούλοπ όμως το γκολ δεν ερχόταν. Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες, κράτησαν την μπάλα καλά, έψαξαν καλές αντεπιθέσεις, είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, όμως δεν το έκαναν.

Από εκεί και πέρα, ο χρόνος κύλησε υπέρ των Αρκάδων, την ίδια στιγμή που ο ΠΑΟΚ, έχανε από την Ξάνθη μέσα στην Τούμπα. Αυτό μόνο καλό έκανε στους Τριπολιτσιώτες, αφού προσπέρασαν τους Θεσσαλονικείς και έμειναν ολομόναχοι στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Κάστελς (64’ Στόλερ), Κανακούδης, Μιρτσέτα (46’ Ονιέμα), Αναστασάκος, Καλάιτζιτς, Ναζλίδης, Δέντσας (46’ Μαραγκουδάκης), Τετέ.

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Τζάνης, Κουρτεσιώτης, Γκονζάλες.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ (82’ Κάστελς), Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ουσέρο, Αλβάρες, Ράγιος (68’ Φραγκουλάκης), Ναβάρο (75’ Κάφα), Ντε Μπλάσις, Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Γιαλούσης, Έγκον, Ρούσσης.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος
Βοηθοί: Κωσταράς, Χαρίσης
Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων

Χρήστος Οικονόμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.