Ο Ντε Βινσέντι έφτιαχνε και ο Ίλιτς σκόραρε για τον ΠΑΣ

Με δημιουργό τον Ντε Βινσέντι και σκόρερ τον Ίλιτς (24′, 53′), ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-0 τη Βέροια στο γήπεδο των «Ζωσμάδων» για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι κι αφού στο 23΄ έχασαν μια σημαντική ευκαιρία με το σουτ του Τσουκαλά, που απέκρουσε με δυσκολία ο Λόπεζ, έφτασαν στο γκολ στο επόμενο λεπτό, όταν ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε κόρνερ και ο Ίλιτς με προβολή έκανε το 1-0.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η Βέροια ισορρόπησε το ματς, ωστόσο πάλι ο ΠΑΣ ήταν που έχασε ευκαιρίες, με τον Ντε Βινσέντι στο 34′ να κόβεται την τελευταία στιγμή από τον Αμαραντίδη και με τον Ίλιτς στο 43′, εντελώς μόνος του να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στο β’ ημίχρονο (53′), ο ΠΑΣ έφτασε και στο δεύτερο γκολ με ίδιο δημιουργό και ίδιο σκόρερ. Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Ντε Βινσέντι «έβγαλε» κάθετη πάσα στον Ιλιτς κι αυτός πλάσαρε εύστοχα τον Λόπεζ.

Στη συνέχεια το ματς κύλησε στα «μέτρα» των γηπεδούχων, που έτσι έφτασαν σε μια άνετη νίκη, η οποία φέρνει τη Βέροια σε ακόμη πιο δύσκολη θέση σχετικά με την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λιλά, Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι – Αμαραντίδης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος):
Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Πάντος, Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι (84′ Κεϊτά), Τσουκαλάς, Γεωργίου (90΄ Ντάσιος), Κοροβέσης (72′ Βίλα), Ίλιτς.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):
Λόπεζ, Σνάουτσνερ, Αμαραντίδης, Καλί, Μπάρμπας, Καφές (83′ Καλτσάς), Καλογέρης, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Κόστλι, Ιωάννου (66′ Μπαργκάν).

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.