Αναβλήθηκε για την Κυριακή στις 17:15 ο αγώνας του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό…
Την πρώτη νίκη του μετά από δύο και πλέον μήνες πανηγύρισε ο Πανιώνιος, επικρατώντας στη Νέα Σμύρνη 2-1 του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που μετά την 11η ημέρα και το 4-0 επί του Πλατανιά είχε μόλις ένα βαθμό, σκόραραν οι Σάμαρης (28′) και Γουνδουλάκης (79′), ενώ οι Βοιωτοί είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Βασιλείου στο 42′.

Η επιθετικότητα και των δύο ομάδων, που πάντως δεν μεταφράστηκε σε πολλές ευκαιρίες, και οι πολλές κίτρινες κάρτες που έδειξε ο Δημήτρης Στυλιάρας (έξι στο πρώτο μέρος και δέκα συνολικά) ήταν τα χαρακτηριστικά του πρώτου ημιχρόνου.

Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο 28΄ σε μία περίεργη φάση, με τρία διαδοχικά σουτ έξω από την περιοχή! Αρχικά την εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη απέκρουσε ο Κυριακίδης, στη συνέχεια το δυνατό συρτό σουτ του Παναγιωτούδη βρήκε στη «ρίζα» του δεξιού δοκαριού και στην επαναφορά νέο σουτ του Σάμαρη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Λεβαδειακός ανέβηκε μετά το γκολ και έφτασε στην ισοφάριση στο 42΄, όταν ο Νικολακάκης με ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε «στην πλάτη» της άμυνας τον Ροτζέριο, αυτός γύρισε τη μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Βασιλείου την έσπρωξε εύκολα στην κενή εστία για το 1-1. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ωραίο σουτ του Γουνδουλάκη, που έδιωξε σε κόρνερ ο Κυριακίδης.

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και πίεσε τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου, που φάνηκε να δίνουν χώρο και να ψάχνουν την ευκαιρία στις αντεπιθέσεις.

Ενα καλό σουτ του Παναγιωτούδη στο 61΄ έφυγε λίγο άουτ και το γκολ που ήθελαν οι γηπεδούχοι ήρθε στο 79΄ χάρη σε… δώρο του Κυριακίδη.

Ο Σάμαρης εκτέλεσε από μακριά ένα φάουλ, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού φάνηκε να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα, αλλά δεν τη συγκράτησε και ο Γουνδουλάκης, που καιροφυλακτούσε, πέτυχε το πολύτιμο νικητήριο γκολ.

Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν πολύ κοντά και σε τρίτο τέρμα στο 87′, όμως ο Μενδρινός αστόχησε μόνος απέναντι από τον Κυριακίδη.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανιώνιος – Λεβαδειακός για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: Ανδράλας, Κοντοχρήστος, Κουρντί, Παναγιωτούδης, Γουνδουλάκης, Περιστερίδης – Νικολακάκης, Βασιλείου, Ρομέου, Χοσέμι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κουρντί, Αυλωνίτης, Κοντοχρήστος, Τόσκας, Ανδράλας (7΄ λ. τρ. Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης (88΄ Καρτσαμπάς), Αραβίδης, Ντούνης (69΄Μενδρινός)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος):
Κυριακίδης, Νικολακάκης (90+1΄ Μαχαίρας), Ροτζέριο, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Χοσέμι (85΄ Πινέιρο), Ρομέου, Πόι, Μεντί, Ακόστα (71΄ Μίλιεβιτς).

Την Κυριακή τελικά Πανθρακικός – Ολυμπιακός

Αναβλήθηκε για την Κυριακή στις 17:15 ο αγώνας του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό (προγραμματισμένος για το Σάββατο 17:15) καθώς, η χιονόπτωση στην Κομοτηνή δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του ματς.
Λίγο πριν το ματς Πανθρακικού-Ολυμπιακού, εικόνες από το γήπεδο της Κομοτηνής το μεσημέρι του Σαββάτου:

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.